Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВОДИМ ЖИВОТ КАКО МЕНИ ОДГОВАРА, А НЕ ДРУГИМА! Глумац искрен о томе КАКО СЕ ЧУВА ОД ЗЛИХ ЉУДИ и начину на који васпитава ћерке

Када је глуму бирао за професију, Гордан Кичић чврсто је веровао да је на правом путу. Све што је касније урадио и као глумац, али и као редитељ и продуцент, испоставило потврдило је да је још као средњошколац донео исправну одлуку.

1698398503_kiciz.jpg
Фото: Принтскрин/РТС
Oglas

Иако је иза њега плејада различитих ликова које је оживео на сцени и пред камером, Кичића многи доживљавају као комичара. Једном је у интервјууоткрио да ли је и приватно забаван.

- Јесам. Никада нисам волео да будем сврсан у једну категорију, брисао сам од тога. У разним улогама сам пробао разне ствари и играо се жанровима, од комедије преко драмских улога, па сам у неке од њих посађивао нешто другачије. Имам слободу да не будем сврстан ни у један жанр да изненадим и себе и публику. Посао доживљавам као врсту креативног живота и трагања за разним стварима - истакао је тада глумац и открио да ли понекад забавља своје ћерке.

- По потреби. Када треба да се ради, онда сам мало озбиљан и одлучан да то мора да се деси. Мислим да сам забаван, немам појма. То није ни важно гледам да будем оптималан.

Диван однос који и сам гаји са својим родитељима, Гордан преноси на наследнице које је добио са супругом Зораном. Занимљиво је да је свом оцу, иначе редитељу Бранку Кичићу поверио и једну од улога у свом редитељском првенцу, филму "Реална прича" од којег је настала и серија "Мама и тата се играју рата".

- Живимо у неким чудним временима и околности, и лолане и светске, се мењају. Оно време, када смо ми били клинци, више не постој, замениле су се неке ствари, савремено дигитално доба је узело маха. Сви гледамо да трчимо у корак са тим. И ја као отац учим сваки дан какве су то апликације и начини комуникације. Данас деца другачије одрастају, убрзала се ствар. Видећемо кад буду порасле да ли ћемо имати врсту професионалне размене, али није то ни пресудно. Важно је да се деца пронађу у томе шта воле и желе да буду. Ту смо да их подржимо.

О начину живота који води када се светла позорнице угасе, Гордан је рекао:

- Боримо се и гледамо да живимо дан за дан. Трудим се да будем добар према себи и другима. Пре три године је било једно, онда је пандемија изокренула ствари, није се ни завршила када је почело нешто друго што нам утиче на живот. Медији који су веома агресивни, засипају људе разним неким информацијама. А човек треба да изабере шта ће гледати и пратити, како ће устројити своју свакодневицу. Ако се препустите ономе што је понуђено, а понуђено је превише, не можете да функционишете како желите. Свако од нас треба љубоморно да чува свој мир и направи лични филтер за све око себе. Да води живот како њему одговара, а не другима.

Не само промене у свету, већ и другачије околности у граду у ком је одрастао наводе глумца да се често запита колико се Београд променио.

- Ништа није као што је било. Све има своју врсту генезе. Да ли бих волео да изгледа другачије, свакако да да, али ја сам само становник центра града који просто дели судбину са суграђинаима. Неке ставри су боље, неке криминалне, али то је место за неку другу причу. Београд упрскос свим недаћама и изазовима увек има своју душу а то су људи који су у њему. Колико год свако време било компликовано, дух града се не да и драго ми је због тога - закључио је глумац.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas