Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВОЈСКА ОБЈАВИЛА ИНФОРМАЦИЈУ О КЕЈТ МИДЛТОН: Палата жустро реаговала - податак је одмах склоњен

Права истина о повратку Кејт Мидлтон се још увек не зна

1709732146_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљевски стручњаци упозоравају двор да треба да буде транспарентнији о здравственом стању краља Чарлса ИИИ и Кејт Мидлтон и свим осталим детаљима везаним за краљевску породицу током опоравка два истакнута члана, али дешава се све супротно. Мистерија је и даље на снази, а сада је у току нова збрка око принцезе од Велса. Министарство одабране најавило је јуче да ће се супруга принца Вилијама појавити осмог јуна на војној паради у Лондону. Палата је жустро реаговала па је тај податак са сајта надлежног органа убрзо склоњен.

Уколико се Кејт Мидлтон заиста врати дужностима осмог јуна биће то потенцијално знатно дуже него што се очекивало. Најављивало се да ће њен опоравак трајати два до три месеца након операције, 16. јануара у лондонској болници. И даље је на снази да ће се појавити у јавности након Ускрса што се уклапа са тим роком, видећемо какав сценарио ће се одиграти.

Министарство је убрзо након што је објављена прва фотографија Кејт након вести о операцији, саопштило да ћемо принцезу видети почетком јуна на Хорсе Гуардс паради у Вестминстеру. То да ће се појавити на чувеном догађају Троопинг тхе Цолор, имало је велико одјек.

Саопштена је тиме вест о њеном првом потврђеном анагжману од јануара. Међутим, из Палате су поручили да их Министарство није контактирало поводом обавештења. Извор је напоменуо да палата увек и искључиво најављује појављивање принцезе и принца од Велса на важним догађајима.

Министарство је можда изразило жељу и наду да ће Кејт бити на паради - па или је направљен пропуст или то није смело да се објави, из више разлога један је и само питање када ће се принцеза опоравити и бити спреман да се врати обавезама.

Да збрка буде још већа, на сајту министарства почеле су да се продају улазнице за поменути догађај. Најављиало се увелико да ће Кејт као чланица ирске гарде имати важну улогу. И не само то - објављено је да ће Чарлс надгелдати своју службену рођенданску параду 15. јуна у Хорсе Гуардс.

Али неколико минута након што су улазнице пуштене у продају, појавила су се упозорења да је Министарство обране можда "скочило пред руду".

Извори из Кенсингтонске палате јасно су дали до знања да их нису било шта питали у вези с објавом Министарства обране и рекли су да ће сваки потврђени долазак принцезе објавити само они.

"Даилy маил" пише да се не очекује ускоро да ће из Палате потврдити детаље о првом анагжману Кејт Мидлтон. Али је потврђено да ће краљица Камила која је изложена разним критикама, наредног понедељка предводити двор на прослави Дана Комонвелта у Лондону. Принц Вилијам, војвода и војвоткиња од Единбурга, принцеза Ана, војвода и војвоткиња од Глочестера и војвода од Кента такође ће бити на догађају у британској престоници.

Са друге стране, из Бакингемске палате поручили су да се наставља планирање обавеза Чарсла ИИИ упркос томе што траје његово лечење против рака, али је истакнуто да се промене могу направити у сваком моменту, што зависи од његовог здравственог стања.

Шта каже краљевслки стручањак Фил Дампијер? "Вероватно ћемо Кејт видети за Ускрс и тада ће, надамо се, престати многе луде гласине које круже интернетом. Рекао сам да не помаже када има забуна око тих најава".

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas