Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Волела бих да носим венчаницу": Тања Савић о удаји за 11 година млађег пилота

Певачица Тања Савић је своју мирну луку пронашла крај млађег пилота

1708932550_Untitled.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Тања Савић је након турбулентног односа са бившим мужем и борбе за старатељство над наследницима, коначно вратила веру у љубав и пронашла животног сапутника.

Тања се у последње време доста посветила послу, а како каже, публици припрема и нови албум, након чега јој је жеља концерт у Арени:

- Након албума следи Арена, ја сам мојој публици то дужна. Сигурно ћу плакати. Волела бих да ми синови, мама и тата буду ту у првом реду, баш због тога што никада нису били. Не постоји нико у мојој околини ко ме критикује, то може да буде само од људи које волим и који ми значе, јако ми је драго што сам то довела у ред. Некако зрачим другачије - била је искрена Тања за Блиц, па открила шта спрема свом 11 година млађем дечку за рођендан, који је по занимању пилот:

- Сад му припремам једно изненађење, он ништа не зна. Он заслужује све најбоље. Ја сам пронашла особу која је као и ја. То би саветовала свима, да нађу своју сродну душу, срећна сам што смо слични без обзира на разлику у годинама. На свом примеру сам видела да су године само број, много је битније да ли вас неко поштује и да ли је неко ту за вас, то је најважније - рекла је Тања, па проговорила о удаји:

- Ја сам увек сањала да носим венчаницу, нисам је никада носила, а волела бих да је носим. Можда ће се и остварити то, лепо се слажемо, а у њему сам пре свега нашла пријатеља и подршку. Синови су га прихватили, баш се воле - изјавила је Тања.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas