Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Волим сама да припремам божићну трпезу": Сека Алексић открила како протиче најрадоснији хришћански празник у њеном дому (ФОТО)

Певачица признаје да Божић у њој буди посебне емоције

1673087423_sekaaleksicb.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Сека Алексић је велика верница, поштује све обичаје на Божић, а своју децу од малих ногу учи да поштују православље. Она како каже увек најрадоснији празник слави у топлини свог дома.

Сада је певачица за Ало проговорила о најрадоснијем хришћанском празнику.

-  Божић увек славимо у кругу породице, а придруже нам се и наши најближи пријатељи. Они за сваки Божић дођу из Босне код нас, а иако су друге вероисповести, поштују нашу кућу где се сви заједно лепо гостимо. Заиста се радујем сваком Божићу јер он у мени буди посебне емоције - рекла је.

Прочитајте још: Ана Ивановић умесила погачу и честитала Божић: Тенисерка показала како изгледа празник у њеном дому (ФОТО)

Фото: Инстаграм/принтскрин/сека_алексиц

Сека је открила шта је од хране незаобилазно на њеној трпези.

- Божић не могу да замислим без сарме, руске салате, мимозе, али да не набрајам сад јер више волим да једем. Искрено да вам кажем, божићну трпезу највише волим сама да припремам. Велики сам гурман и одлична куварица. Некада, када не стигнем због пословних обавеза да припремим све што сам замислила, замолим маму да спреми сарму. Када су слаткиши у питању, њих увек поручујем од моје пријатељице јер то ради боље од мене - рекла је Сека.

Како важи за једну од највећих верница на српској естради, питали смо Секу који се то обичају практикују у њеном дому за време Божића.

Прочитајте још: Цеца дочекала Божић у Храму Светог Саве: Певачица окупила породицу - елеганција и класика и овог пута њен избор (ФОТО)

 - Обичаје које Бог налаже, њих поштујем. Идем на литургију, ту су бадњак, чесница, свећа... Оне основне ствари када је Божић у питању, а које треба испоштовати. Све остало што је наметнуто не практикујем. Од свог духовника сам научила шта је оно основно, а на крају крајева, свако треба да ради онако како се осећа.

Синови Јован и Јаков јако су везани за мајку, а велики ослонац у животу им је и отац Вељко, који је прави заштитник њихове породице.

- Деца се јако радују свим празницима, посебно се радују јер знају да ће ту бити и поклона. Јаков је одрастао дечак, он воли сличице на којима су фудбалери, наравно и оне на којима су разни јунаци из цртаних филмова. Јован га прати у свему томе иако он воли играчке, а највише тракторе и багере – рекла је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas