· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Вук Костић шокирао изјавом: "Он је најгори глумац са којим сам делио сцену"

Глумац је открио име колеге, и све изненадио овом изјавом.

1626881093_kostic.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Глумац Вук Костић током гостовања у једној емисији открио је нешто што нико није очекивао.

Наиме, током његовог гостовања дошао је део емисије у којој гости или пију јако чудна пића, или морају да одговоре на "шкакљива" питања.

Вук је извукао папирић на којем је било написано незгодно питање "ко је најгори глумац са којим је морао да дели сцену".

Прочитајте још: Снима се ФИЛМ о Марини Туцаковић, а њена жеља је да ОВА глумица тумачи њен лик

Уместо да избегне одговор и да попије понуђено пиће, Костић је одлучио да открије о коме је реч.

"Марко Јанкетић", одговорио је Вук без устручавања, док је публика у студију остала у шоку.

"Питање гласи - ко је најгори глумац са којим си делио сцену - али Марко је и најгори и најбољи. Он је зло", објаснио је Вук кроз смех у емисији "Амиџи шоу".

Подсетимо, Вук Костић и Марко Јанкетић глумили су заједно у филмовима "Дара из Јасеновца", "Заспанка за војнике", "Кругови", "Отаџбина", док у серији "Убице мог оца" играју инспекторе Александра Јаковљевића и Мирка Павловића.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Пабло Ласо

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.