· · Коментари: 0

За њих је тачно да љубав године не броји: ХОЛИВУДСКИ ПАРОВИ са највећом разликом у годинама (ФОТО)

Између неких парова ралика је и више деценијска

1653476597_pjimage-30-.jpg
Фото: Профимедиа

Да љубав заиста не познаје године многи парови то потврђују. Ово је посебно очигледно међу познатим личностима којима разлике у годинама од више деценија ипак не сметају.

Колико год је околина била скептична према њиховим љубавима доказали су да опстају и да су срећни.

Блејк Лајвли и Рајан Рејнолдс

Рајан је од Бљек старији11 година. Пар се први пут срео на снимању Греен Лантер филма. Блејк је имала 22 године и постала је веома популарна глумећи у серији "Трачара", док је Рајан имао 33 године и био ожењен Скарлет Јохансон.

Прочитајте још: Ријана у јавности први пут од кад се породила: Новопечена мама у добро познатом издању (ФОТО)

Џорџ Клуни и Амал Аламудин

Џорџ и Амал имају један од најстабилнијих бракова међу познатима, а разлика између њих је невероватних 17 година. Глумац је важио за познатог светског нежењу, али лепа Амал му је ипак украла срце.

Бијонсе и Џеј Зи

Бијонсе је први пут упознала Џеј-Зија када је имала 18 година. Пар је почео да се забавља када је она имала 19, а он 31.Венчали су се 2008., а 2012. године добили су ћеркицу Блу Ајви.

Кетрин Зита Џонс и Мајкл Даглас

Мајкл је од Кетрин старији чак 25 година. Занимљиво је и то да је пар рођен истог дана, 25. септембра у размаку од 25 година. Њихов брак је један од најдуговечнијих, венчали су се сада већ давне 2000. године када је Мајкл имао 56, а Кетрин 31 годину.

Прочитајте још: Кендал Џенер на венчању сестре Кортни: Хаљина из 1998. у стилу који је вечан (ФОТО)

Харисон Форд и Калиста Флокхарт

Пар је љубавну везу започео 2002. године. Харисон је већ био у зрелим годинама, имао је 60, а Калиста 38. Разлика између њих је 22 године.

Алек Болдвин и Хиларија Томас

Алек је поново пронашао љубав са инструкторком јоге Хиларијом Томас након развода од Ким Бесинџер који је јавност све време пратила. Упркос разлици од 26 година пар се венчао 2012. и имају четворо деце, а ускоро очекују и принову.

Ема Хеминг и Брус Вилис

Разлика између овог пара је 25 године. Сусрели су се у теретани, а изгледа је ово била љубав на први поглед. Ема је имала 31 годину, а Брус 54 године када су одлучили да се венчају 2009.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.