Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЖАО МИ ЈЕ ШТО НЕМАМ ВИШЕ ПРИЈАТЕЉА": Ивана Николић о каријери и злим језицима

Ивана Николић изјавила је како су и другарице биле љубоморне на њу.

1709288572_hello_party_16112023_0143.JPG
Фото: АТА
Oglas

Певачица и бивша чланица групе "Хуррицане", Ивана Бум Николић проговорила је о непознатим детаљима из свог живота и показала своју другу страну.

- Живела сам у Нишу, а када сам се преселила у Београд и почела да радим, више нисам имала времена да одржавам контакте. У Нишу сам се осам година бавила плесом и из тог периода имам две другарице. Ипак, најдуже се дружим са Мирославом Жикићем, моделом, који је сада у Берлину и то је то - каже Ивана и наглашава да није сигурна да ли су јој пријатељства са женама пуцала због љубоморе, али сећа се дешавања када је упловила у јавни свет и на музичку сцену:

- Не знам да ли су жене биле љубоморне на мене, али неке другарице које су ми значиле престале су да се јављају кад сам дошла у Београд и када сам ушла у групу. Ниједна да се јави, да прокоментарише групу, нас, мене, песму "Фаворито", која се тада појавила и била велики хит... На каријерном путу изгубила сам много пријатеља, али то изгледа тако мора и то је процес сазревања.

Певачица, која је често на мети критика да се уз помоћ естетских хирурга много променила, дотакла се и својих операција.

- Себи никада нисам била ружна. Немам проблем да причам о операцијама и кажем да сам урадила груди и смањила нос. Желела сам да буде мањи на камери и то сам кориговала. Нисам нигде претерала да бих сада молила Бога да ми се све врати на старо. Урадила сам на себи оно што сам хтела и сада је мој фокус на тренинзима и здравој исхрани - објашњава Николићева.

Где је физички изглед, ту је и питање емотивног статуса, а Ивана каже да је већ дужи период соло-играчица.

- Мушкарци дефинитивно имају неки проблем са мном. Дуже време сам соло и тај проблем морам да решим - каже Николићева кроз смех и додаје:

- Немам проблем у вези са тим зашто су ми везе пуцале. Падам на ситнице, али због њих и напуштам љубавни однос. Најлепше љубави су ми се, ипак, дешавале непланирано. Ниједан мој бивши дечко није био део јавног света, сваки ми је био посебан и са сваким ми је било лепо.

- Пет година смо биле заједно и природно је да је свака пожелела да буде соло-извођач. Некад ми је тешко и у сопственој кожи, а камоли са још две жене?! Каријера нам је била на врхунцу када смо се растале, а говорило се да после групе од мене ништа неће бити. Ипак, добро се котирам код публике и људи се враћају на моје наступе - каже Николићева.

(Курир) 

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas