· · Коментари: 0
ПРОБЛЕМИ У КРАЉЕВСТВУ

Вилијам и Хари у "затегнутим" односима због ОБЈАВЕ МЕГАН МАРКЛ

Краљевски дописник тврди да браћа и дан данас једва разговарају

1597653193_hari-i-vilijajm.png
Фото: YоуТубе принтсцреен/ целебдиртyлаундрy.цом

Вилијам је наводно бесан на Харија, због "укаљаног угледа краљевске породице", након што је Меган на Инстаграму поделила њихов план разиласка и одласка из краљевства.

Прочитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОЕМТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

Прочитајте још: Све је могло да изгледа ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ: Главна глумица "Увода у анатомију" открила како је све ПОЧЕЛО

Он је у једном телевизијском интервјуу, који ће ускоро бити емитован, открио и да браћа нису дуго разговарала током трајања самита у Сандригхаму. На самиту су старији чланови краљевста открили детаље о одласку Меган и Харија. Дописник даље наводи, да је постојала велика напетост између принца Вилијама и Харија, пре него што су се Меган и Хари одлучили на овакав потез.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхе Дуке & Дуцхесс оф Суссеx хаве аттендед тхе Еуропеан Премиере оф Тхе Лион Кинг филм. Ит wас хелд ин суппорт оф Тхе Дуке'с цонсерватион wорк. Хис Роyал Хигхнесс хас такен а дееп интерест ин фронтлине цонсерватион пројецтс тхат wорк то протецт Африца'с натурал херитаге. Дуринг Тхе Лион Кинг евент Тхеир Роyал Хигхнессес мет суппортерс оф @африцанпаркснетwорк, оф wхицх Тхе Дуке ис Пресидент. Тхеy алсо мет yоунг цхилдрен wхо wере инвитед то тхе евент анд тхе цаст оф тхе филм, инцлудинг Беyонцé, анд Сир Елтон Јохн wхо wроте тхе оригинал сцоре. Финд оут море абоут Тхеир Роyал Хигхнессес цоммитмент то адванцинг цонсерватион еффортс @суссеxроyал

А пост схаред бy Тхе Роyал Фамилy (@тхероyалфамилy) он

Напетост је ескалирала кад је Меган оптужила Кејт да је није подржавала у "мрачним данима" трудноће. 

- Браћа нису разговарала још од самита у Сандрингхаму. Мислим да удаљеност између њих расте све више и више. А то је делом због свих ствари које се догађају - и о њима пише у књизи. Требаће неко време да се њихов однос опорави - рекао је писац и додао: 

- Мислим да је оно што је заиста пошло по злу за Харија, Меган и Вилијама била је та одлука да се јавно објави њихов прекид с монархијом. Нису о томе расправљали интерно. То је заправо највише нанело штете Вилијаму, јер он није само брат већ је и будући краљ. Вилијам сматра да је о томе требало приватно разговарати и ту су настали проблеми који трају и данас - закључио је.

Прочитајте још: Славну водитељку оптужују за злостављање

Меган и Хари, недавно су купили кућу на Санта Барбадосу, вредну 14, 7 милиона долара.   Кућа има 18 хиљада квадрата, 5,4 хектара земље, а у комшилуку се налазе Опра Винфри, Елен Дегенерс и многе друге познате холивудске звезде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.