· · Коментари: 0

Због љубави је напустила посао водитеља у "Гранду" и преселила се у Италију: Удала се за ГРОФА и сада ужива у луксузу

Прича као из бајке

1663829515_voditeljka-2.png
Фото: YоуТубе принтсцреен

Лидија Скрињик-Арћери, некадашња водитељка "Гранда" свог садашњег супруга италијанског грофа упознала је преко интернета.

Прочитајте још: Породила се ћерка Мериме његомир: Ево какво је Јелена дала име сину (ФОТО)

Убрзо након удаје повукла се из медија, одселила из Србије, а променила је и име на друштвеним мрежема и зове се Гианлуиги Е Лидија Арцхиери.

Наиме, Лидија је, како је и сама причала, садашњег супурга грофа Ђанлуиђија Арћерија упознала путем интернета и са њим тако отпочела љубавну романсу да би се неколико година касније са децом преселила у Италију.

Она је била веома популарна водитељка, али је због љубави одлучила да у том јеку своје популарности не само напусти своје занимање већ и земљу.

Иначе, она је дипломирала италијански, а у жељи да унапреди своје познавање овог језика окренула се интернету.

- У моје време није било "Фејсбука", али је истина да смо се упознали путем "нове технологије". Био је то неки чет, не знам више ни који, а ја сам желела да са неким комуницирам на италијанском. Од мноштва тих људи, упознала сам и мог садашњег супруга. И тако је кренуло, он мени реч, ја њему реч и ето, данас смо у браку - рекла је Лидија и наставила:

Прочитајте још: Марија Вељковић ухваћена у страсним пољупцима са новим дечком (ВИДЕО)

- Он има сина из првог брака који је сличних година као и моја деца. Супер се слажу, слатки су скроз. Упознавање је трајало три и по године и решили смо да се венчамо. Генерално, ни њему ни мени то није требало јер обоје имамо брак иза себе, и тај папир као папир не значи много, али да бисмо могли да решимо неку папирологију одлучили смо се на тај корак - објаснила је она.

БОНУС ВИДЕО:


 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.