· · Коментари: 0

ЗБОГОМ БРУНЕРУ, ОДИГРАО СИ МАЕСТРАЛНО! Ненад Ненадовић имао је каријеру вредну дивљења, а ове детаље из његовог живота сигурно нисте знали

Ненад је држао прилично успечну школу глуме. Такође је био прилично активан и у позоришту

1632381550_nenadovic.jpg
Фото: Принтсцреен Yоутубе

Наш познати глумац Ненад Ненадовић умро је у 57. години од последица коронавируса. Идол нашег детињства имао је помало несрећне иницијале, али свима нам је остао у лепим успоменама.

Ненад Ненадовић је рођен 20. октобра 1964. године у Београду. У глумачке воде упловио још као дечак, са 13 година када је добио улогу Мољца у серији "Повратак отписаних". Осим тога, водио је више од хиљаду дечијих емисија, као што су: "Зоотека", "Пет-шоу" и "Фазони и форе". У серији "Игра судбине", коју пратимо на малим екранима, игра криминалца Брунера који је лудо заљубљен у Аду Каначки.

Као клинац се појавјивао у краљевским серијама "Вага за тачно мерење" и "Приче из радионице", што касније као изузетно харизматичан водитељ дечјег програма.

Ко би заборавио емисију "Зоотека" кад се Ненадовић игра са клинцима "на слово, на слово", а онда када погоде животињу појави се Аца Зоотека и исприча све живе детаље о поменутој врсти... Нико није знао кад је тачан термин те емисије, ал' кад год налетиш морало се погледати.

Ненад је држао прилично успечну школу глуме. Такође је био прилично активан и у позоришту.

Стални члан позоришта је "Бошко Буха". Рекордер по броју представа у 2015. години – у првих пет месеци одиграо је 77 представа.

Добитник је више награда, између осталих три "Бухине" награде за представе “Три мускетара" и "Принц – аркадна авантура".

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.