Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Жељко Шашић први пут јавно проговорио о разводу

Певач први пут изнео детаље о разводу

1604341701_sasic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певач Жељко Шашић је открио да је разлог његовог развода од Соње Вуксановић углавном био у томе што му она није давала довољно слободе, али и што није био довољно зрео за брак.

Прочитајте још: Милица Тодоровић јавно прозвала Петра Стругара

Деведесетих година Жељко Шашић био је једна од највећих звезда народне музике у Југославији. Данима су му стизала љубавна писма на адресу, а неке обожаватељке су ишле толико далеко да су му остављале компромитујуће поруке на секретарици у породичној кући.

- Тад није било мобилних телефона и онда када би сазнале мој број свашта су причале и остављале као поруку на секретарици. Тако ми се дешавало да дођем кући пустим поруку оно непознат женски глас прича “баш смо се супер провели синоћ”, а ја нити знам ко је нити могу у том тренутку да се оправдам да сам био на скроз другом месту са познатим друштвом. Тако да ми је сметала та популарност и мој посао за брак - испричао је Шашић и открио да је и сам био помало незрео за брак:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Како проводите вече? Поздрав за све Вас!❤

А пост схаред бy Жељко Шашић (@зељкосасиц.оффициал) он

 Без обзира што имам развод иза себе доживео сам лепе ствари у том браку, као и у везама, и даље волим и те особе и разумем их где су оне са мном имале проблем. Без обзира да л’ су оне разумеле где је обрнуто то било. Сад смо се довољно удаљили да можемо то јасно да видимо. Није довољно да се људи лудо заволе иако је темељ свега љубав. То није довољни ни кад добију децу, већ је поента да се кроз тај брак остваре онакви какави јесу још од почетка. Најтеже ми је било да дођем кући на време, носио сам сат али никад нисам знао колико има сати, а сад је обрнуто. Тад сам имао вишак енергије и можда нисам био довољно присутан, доста сам био ван куће и онда се враћамо на питање да ли сам био спреман за брак уопште. Не волим то питање кад ћеш да дођеш, нисам волео ту нетолеранцију за моју слободу.

Прочитајте још: Овај детаљ из живота Ђорђа Марјановића нико није знао (ФОТО)

-Тад јесам био јако популаран, али знам да нисам давао повода за љубомору, иако је мој посао био отежавајућа околност. Нисам знао како да објасним да нема разлога за ту врсту бојазни. Никад нисам ни хтео да ми брак буде таманица, али смо били млади са вишком енергије и лудим темпераментом и нико није хтео да спусти лопту. До пре 7, 8 година нисам знао шта се налази око моје зграде, стан ми је служио да само преспавам, а сад се све окренуло. Човек се кроз време мења, постане зрелији и схвати шта хоће, шта неће. Проблем је кад свако гура на своју страну. Ако ме пустиш на миру ја ћу ти бити веран ко кер, са том слободом се никад не бих коцкао, али има мушкараца који би то искоришћавали. Сад ми треба све мање слободе, сад би ме можда истеравала из куће, то се све мења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas