Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖЕНА МИЛИОНЕРА ПОДЕЛИЛА ЈЕ БИЗАРНУ ПРИЧУ: ШОКИРАЋЕТЕ СЕ кад видите КАКО ИЗГЛЕДА ЖИВОТ Славице Еклстон

Славичин живот са мултимилионером није био бајка, док је цео свет мислио да живи као принцеза, она је у браку била пепељуга

1715674845_82452_slavica-i-berni-eklston_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Славица Еклстон, бивша жена Бернија Еклстона и најбогатија Хрватица, испричала како је изгледао живот са власником Формуле 1.

Жена милионера поделила је бизарну причу на интернет форуму и открила да муж од ње тражи да плати месечну кирију за заједнички живот, који деле већ скоро две деценије.

- Мој муж је мултимилионер, али ми и даље наплаћује "кирију" после 17 година живота који делимо у истој кући. Заједно смо 18 година, а у браку смо већ шест година, иако немамо заједничку децу. Он је отишао у пензију са 50 година. Такође је огроман новац наследио од своје мајке пре четири године. Упркос његовом фрапантном наследству, муж ми и даље наплаћује месечну станарину и фактурише ми за сваки најмањи трошак - објаснила је она, а о томе је писао и Тхе Сун.

Њени родитељи Јова Радић и Љубица Малић су се развели, а у вишечланој породици је увек недосталано новца. Славица је решила рано да се осамостали, а због лепоте којом је пленила, решила је да почне да се бави манекенством.

Сликала се за магазин "Старт", након чега је кренула њена инострана каријера. Радила је као манекенка у Милану, а једном приликом је чак отишла и на стазу Формуле 1.

Била је 1981. година, када је Славица имала 23. Организатори трке су је ангажовали да рекламира спортску одећу, а то сликање је посматрао и Берни Еклстон.

"Проклињала сам и врућину и трку и села сам на неки зидић да запалим цигарету. Чим је Берни видео, позвао ме је у свој 'мото-хотел', покретну канцеларију у луксузно опремљеном аутобусу", причала је Славица новинарима деведесетих.

"Позвао ме је на пиће, али нисмо превише причали јер ја нисам знала енглески, он није знао италијански. Оставила сам му број телефона али погрешан. Звао је пола свијета да би дошао до мог броја и за пар дана је успио да ме нађе".

Славица се убрзо удала за њега и живела с њим у близини Хајд Парка у Лондону, у згради с 9 спратова која је припадала арапском магнату Кашогију.

"Зграда је била у стаклу, а прва четири спрата Берни је претворио у канцеларије, док је горњих пет спратова био наш стан с погледом на Лондон. На последњем спрату је био базен".

Након њене удаје, њен муж ужива у скупим хобијима као што су голф и једрење, често путујуц́и без ње.

- Радим више од 40 сати недељно, док мој супруг остаје код куц́е и бави се скупим хобијима попут голфа и једрења и иде на дуга путовања без мене. Да ли је неразумно очекивати да он дели своје финансије са мном? Пре неколико година смо се преселили у још већу кућу. Увек сам била малтене цео дан на послу, али у току пандемије сам радила од куће, тако сам могла да видим како мој муж проводи дане. Ретко устаје пре 11 сати, а онда одлази на тренинг голфа на оближњем терену. Потом дође куц́и, скува ручак себи и поподне проводи гледајуц́и спорт на телевизији. Увек на неколико месеци одлази на недељни одмор са низом других имуц́них пензионера. Укратко, ужива у пензији, али је изоставио једну ствар: своју жену - објаснила је она.

Након објављивања овог искуства, корисници су изнели своје мишљење, а сви су подржали ову жену, истичуц́и да је неприхватљиво да јој муж наплац́ује кирију и трошкове живота и саветујуц́и јој да размисли о наставку таковог брака.

- Ваш муж је мултимилионер, делимично зато што ви плац́ате “кирију” и трошкове живота. Он је заправо ваш станодавац и то је запањујуће!

- Размислите о овом браку.

- Не знам кад сам прочитао нешто овако чудно. Остави га одмах!

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas