Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Женин љубавник ме сачекао на вратима и ударио песницом": Жика Шареница први брак окончао због прељубе

Познати водитељ у једној емисији открио је како се његов први брак завршио

1669103709_zikanikolic-novinar2408201514.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Жика Николић је пензионисани водитељ, а већ је три деценије у складном браку са Зорицом коју је упознао у јулу 1988. на Калемегдану. Како каже, њихов сусрет био је судбински:

"Упознали смо се сасвим случајно, 24. јула 1988. на трамвајској станици. Док сам ја чекао трамвај за Калемегдан на Железничкој станици, Зорана је промашила трамвај са Новог Београда, па је изашла на тој станици. И она је кренула на Калемегдан, али је сишла баш на овој станици да би упознала мене. Касније смо се поново срели на Калемегдану, где сам ја радио 'Посело' , а она је са другарицама била у ресторану кошаркашког клуба Црвена звезда. Једноставно, била је судбина да се упознамо, и то када смо се видели трећи пут истог дана", присетио се једном приликом. Пре Зоране имао је брак иза себе који се окончао јер је водитељ ухватио жену у прељуби:

Прочитајте још: "И дан-данас пуни клубове, доста је тражена": Саша Поповић открио ко је једна од најуспешнијих "Звезда Гранда"

"Десило ми се да ме жена с љубавником сачека на вратима, па разбије! Закачила је резу на вратима с љубавником, а када сам ја позвонио, резу нису скинули, него ме сачекали с песницом по носу. Тада сам био љут, да сам их срео на улици, а да није био пешачки прелаз, ја бих их згазио. Богу хвала, брзо ме је прошао бес", открио је у емисији "Магазин Ин".

Жика из првог брака има ћерку Ружицу, док његова садашња супруга, из првог брака има ћерлу Катарину.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas