Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖИКА ТОДОРОВИЋ РАЗНЕЖИО ФАНОВЕ: Да ли је могуће да неко може ОВОЛИКО ДА ЛИЧИ НА ОЦА (ВИДЕО)

Током празника публика крај малих екрана могла је да ужива у дугоочекиваној серији "Тома", која прати живот омиљеног боема Томе Здравковића.

1705476634_cbd95c90bd122e647b8c360b8209d8753b368f61.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Серија је имала осам епизода, а публика је имала прилику да види много више сцена него у филму. Дуго се причало и препричавало о догодовштинама са филмског сета.

Жика као чувени Бора Тодоровић

А ипак, највеће интересовање код публике будила је информација да ће Жика Тодоровић играти свог оца у серији, легендарног глумца Бору Тодоровића.

Исечак из серије подељен је на друштвеној мрежи ТикТок, а корисници су били одушевљени Жикином изведбом. Па ни позитивни коментари нису изостали:

"Да ли је могуће да може неко оволико да личи на оца, колико Срђан на Бору, ово је невероватно", био је само један од коментара фанова, који су се разнежили.

@glumacke_klase Toma serija #tomazdravkovic #tomazdravkovic_film #tomazdravkovicfilm #dragannikolic #boratodorovic #tanjaboskovic #milanmaric #zikatodorovic #vojincetkovic #srdjanzikatodorovic #milicajanevski #domacifilmovi #serija #domaciglumci #glumackeklase ♬ original sound - GLUMAČKE KLASE

Још глумачких легенди

Поред њега, Војин Ћетковић оживео је лик још једне глумачке легенде - Драгана Николића.

У последној епизоди серије, кад је Томина болест већ поодмакла, он долази на сплав са доктором (ког тумачи Петар Бенчина) где га дочекују пријатељи, Бора и Гага Николић, али и Тања Бошковић коју тумачи Милица Јаневски.

Док Жики свакако није било тешко да уђе у улогу свог оца, Милица Јаневски је гласом и стасом поприлично скинула Тању Бошковић. Ћетковић није имитирао Гагу, већ је на себи својстврен начин покушао да изнесе шарм градског мангупа, какав је био Николић.

Поред ове плејаде великана, у филму и серији се појављују и ликови Силване Арменулић, Мике Антића, Кемала Монтена, Зорана Радмиловића, Даворина Поповића, Лепе Лукић, Тозовца, Данке Нововић и многи други.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas