Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖИВЕО САМ ОД ДЕСЕТ ЕВРА МЕСЕЧНО: Андрији Милошевићу одлазак у један кафић ПРОМЕНИО ЖИВОТ

Глумац Андрија Милошевић данас је један од најпопуларнијих међу колегама на нашој сцени, а мало ко зна да је његов пут био тежак и пун препрека.

1701855280_1910a22a2bbaa87b8fed9953169471ac434c6b37.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Шоумен и глумац је веома млад отишао од куће, са 16 година уписао је Академију на Цетињу. Већ у студентским данима Андрија је почео да гради своје име, признаје и да је у једном периоду толико играо и у Београду и у Подгорици да је буквално живео у возу.

- У средњој музичкој сам видео да има дечје позориште у које сам ја хтео да уђем. Није у том тренутку било представа у Никшићу, било је само пар глумаца и није било сцене. Нисам гледао ниједну представу и одједном сам се нашао у глуми. Не знам како - каже Милошевић гостујући у једној од емисија. 

Иако му и данас говоре да је увек био као и сад, каже да се ничег не сећа.

- Долази Боро Стјепановић и прича се о томе да ће се отворити Академија на Цетињу. Он је основао Сарајевску академију, и у том тренутку за мене ништа више није постојало сем да упишем то. Нисам знао ни шта је глума. Живео сам тада код бабе и стрица, сазнао сам шта треба, за ноћ сам научио три текста. Ишао сам до краја и ту није било приче. Мислио сам само ако не будем примљен нећу се више никада појавити на пријемном - каже Андрија.

 

"Језда ми је правио доручак, живео сам у возу"

Он је истакао да су му многе колеге у том периоду помагале да преживи.

- Језда ми је правио доручак, јер сам био гладан. Горан Јефтић ми је налазио послове. Нисам скапавао, али нисам живео у неком благостању. Тада нисам размишљао, када ми је материјално било најтеже, нисам размишљао о парама - каже Милошевић.

 

Живео од 10 евра

- Плата ми је била 210 евра, а стан сам плаћао 200. Не питај ме како сам живео од 10 евра. Тако сам ја кренуо у то. Када сам одрадио "Сурвивор", вратио сам се у Београд и шетао сам по Новом Београду, сео у један кафић и гледао како гостују Никола Роквић, Гру и још неко. Они су се нешто расправљали, мени ту падне на памет да направимо представу о рокеру, народњаку и реперу... - присећа се Милошевић.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas