Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Живот за који сам знала прекинуо се преко ноћи" - Анастасија Ражнатовић открила непознате детаље из живота - "То је био огроман стрес за моје године"

Певачица признаје у ком периоду живота јој је било најтеже

1666423404_ar.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Била је врло млада када су јој саопштили да ће један део живота провести на Кипру:

- Живот на Кипру памтим и по лошем, и по добром. Све се то јако брзо издешавало. У месец дана смо живот променили. Током летњег распуста нам је саопштено да је најбоље да се пребацимо на Кипар и да тамо наставимо школовање - почела је причу Анастасија у емисији "Цеца схоw".

Прочитајте још: Бизаран начин на који је КИМ КАРДАШИЈАН ИЗГУБИЛА ПРЕКО 14 КИЛОГРАМА: Старлета на мети оштрих критика (ФОТО)

Цецина наследница била је потпуно неприпремљена за промене које су уследиле:

- То је за мене био шок, била сам потпуно неприпремљена. Једноставно се све брзо десило, живот који сам знала се прекинуо преко ноћи. Нашла сам се у новој држави, без пријатеља и породице, али ето, преживела сам - била је потпуно искрена Анастасија.

Прочитајте још: "Певаћу до судњег дана": Весна Змијанац открила да себе не види у ПЕНЗИЈИ, па признала - "Кажу да сам тешка за сарадњу"

Три године се школовала на Кипру, али те дане не памти као лепе:

- Три године сам се школована на Кипру. Могу да кажем да је било војнички. Имали смо униформе у школи, устајала сам свако јутро у 5 и 30х, мењала сам два аутобуса како бих дошла до школе. Цео дан бих провела у школи, па се после враћала кући непосредно пре него што треба да падне мрак - препричава млада певачица у поменутој емисији.

Све то јој је пало изузетно тешко:

- То је период кад сам се страшно угојила. Била сам у некој врсти депресије. Осећала сам се усамљено и то је допринело томе да уђем у депресију. Свашта се у том периоду дешавало и то је било јако стресно за мене. За моје малене године то је све био велики стрес.

Такав живот је неминовно утицао на њу, те каже да је утеху проналазила у храни:

- Када размишљам о томе, то је нека лоша страна по чему памтим Кипар. Јела сам више него што треба, храном сам хранила ту своју празнину. То ми је била нека врста утехе, тако сам се носила са тим - закључила је Анастасија.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas