Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Животна ПРИЧА македонске музичке диве: Иза себе има ДВА брака, а бивши су јој најбољи пријатељи (ФОТО)

Калиопи важи за једну од најбољих певачица на овим просторима, међутим није имала среће у љубави

1663925522_kaliope.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - калиопи_оффициал
Oglas

Македонска дива Калиопи Букле иза себе има богату каријеру пуну успеха. Њен глас се надалеко препознаје, а често га пореде са гласом чувене Марије Калас. 

Она је ретко говорила о свом приватном животу, међутим, често је била тема у медијима. Калиопе је имала два брака, а тврди да су јој бивши мужеви најбољи пријатељи. 

Први брак је био са композитором и текстописцем Ромеом Грилом. Њих двоје имају сина Пака. На врхунцу славе музичке групе "Калиопи" она се са мужем преселила у Швајцарску. Тамо се бавила разним пословима, а између осталог је била професорка музичког у средњој школи. У Швајцарској су провели десет година, а након тога се вратила у домовину где је наставила своју музичку каријеру. Развели су се 1996. године и одлучили да свако крене на своју страну. 

Прочитајте још: Марија Вељковић и Растко Јанковић први пут јавно проговорили о љубави: "Наша прича је баш лепа"

Она је обновила сарадњу са Ромеом што је привукло велику пажњу јавности, међутим, имала је спремљен одговор на спекулације о њиховој наводној поновној љубавној вези. 

- Фалио ми је, па сам једноставно окренула број телефона и рекла му то. Највише ми је недостајао када сам се у дугогодишњој каријери нашла пред највећим мачем са две оштрице названим Евросонг. Тада сам била сигурна да је он једини који може са мном да понесе тај товар, да направи праву песму јер ме најбоље познаје.

Њен други муж је био глумац Васил Зафирчев. Он је 13 година млађи од певачице, а њихова љубавна прича је личила на оне из филмова. Споразумно су се развели и певачица је једном приликом истакла да је то њена далека прошлост.

- То време је сада већ далека прошлост и нешто о чему се већ довољно писало. Више бих волела да говоримо о љубави као предзнаку за будућност. Ипак, све старе приче носе епитет - старе, испричала је у једном интервјуу.

Након овог неуспелог брака, одлучила је да се посвети себи и свом личном напретку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas