Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖИВОТНА ПРИЧА САШЕ ПОПОВИЋА: Одрастао је у скромној породици - деда му је био свештеник, а он је желео да постане фудбалер

Саша Поповић има веома занимљиву биографију

1695628269_Sasa-Popovic.jpg
Фото: Теодора Ћирић
Oglas

Бивши директор "Гранда", Саша Поповић, данас је међу најбогатијим људима на естради и поседује бројне некретнине, скупоцене аутомобиле, почео је да се бави и градњом... Али није увек све ишло тако лагано, како је сам испрричао једном приликом, одрастао је у сиромаштву.

Да би постигао све чиме сада може да се похвали морао је доста да се помучи, а да живот Саше Поповића није одувек био попут бајке и да у њему није све било мед и млеко, говори подаци из његове веома интересантне биографије. 

Један од данас најмоћнијих и најбогатијих људи овдашње јавне сцене рођен је 1954. године у Новом Саду, где је живео до 1996. године када се преселио у Београд. Са баком и дедом, родитељима и пет година старијом сестром живео је у парохијском дому поред Николајевске цркве где је његов деда службовао. Стеван Поповић је био свештено лице пуне три деценије, а постојале су и спекулације да је управо Поповићев деда у Николајевској цркви венчао Алберта и Милеву Анштајн.

"Није ми познат податак да ли је мој деда крстио децу Милене и Алберта Ајнштајна. Оно што је сигурно јесте чињеница да је пуних 30 година био главни свештеник, и то у периоду 1933-1963. године", рекао је Поповић једном приликом за домаће медије.

У детињству је Поповић велику љубав исказивао према фудбалу који му је чак у једном периоду постао главна преокупација. Када је имао осам година отац га је одвео на прву утакмицу фудбалског клуба "Војводина", тренирао је у том клубу неколико година и сањао да ће се тиме професионално бавити. Ипак, живот Саше Поповића кренуо је у другом правцу.

Отац му је купио хармонику и желео је да га усмери у правцу музике и далеко од фудбала у чему је и успео. Поповић је уписао нижу музичку школу и наставио пут музике, што ће му се касније и те како исплатити. Већ са 17 година имао је свој оркестар са којим је наступао на разним весељима. Уз помоћ родитеља основао је оркестар "Лира шоу" са којим је доживео велику популарност.

Наступао је широм Србије, а преломни тренутак десио се када је Милован Илић Минимакс у својој емисији "Претежно ведро" из забаве пуштао снимак њиховог наступа својим гостима. Тада је Брена добила надимак "Лепа", а Лира шоу је и званично постао "Слатки грех". О популарности "Слатког греха" данас је сувишно говорити, а успех Саше Поповића који је својим великим радом и залагањем постигао, неоспорно је фасцинантан.

На путу ка успеху имао је и пех због ког је изгубио огроман новац када му је пропала сва уштеђевина и четири године након тога је живео као подстанар у згради на Новом Београду, у гарсоњери .

- Живео сам четири године у 17 квадрата на дванаестом спрату, прекопута Сава центра. Нисам имао ништа осим гардеробе. Са Бреном и 'Слатким грехом' сам зарадио милионе. Када си млад, не размишљаш. Трошило се... Онда сам решио да нешто и уштедим и дао паре 'Дафини', а онда изгубио све. А 1995. године ми се десило да сам се попео на дванаести спрат, улазим у стан, а тамо нема ничега од мојих ствари. Оставили су ми само пиџаму на кревету - присетио се Поповић у емисији "Звезде Гранда Специјал", који данас живи раскошним животом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas