Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Животне турбуленције чувеног глумца: Ћерка Мр. Бина се одрекла оца

АТКИНСОН је био ожењен само једном, далеке 1990. године са Сунетром Састри и са њом има двоје деце, Бена и Лили.

1708946117_60064_mister-bin_orig.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Лили Састри је ћерка познатог комичара Роуана Аткинсона, најпознатијег по улогама у филму Мр. Бин и тајни агент Џони Инглиш.

Ћерка омиљеног британског глумца Роуана Аткинсона, Лили Састри, израсла је у праву лепотицу.

На Инстаграму броји више од 27.000 пратилаца, које често изненади својим уметничким фотографијама.

Данас, успешна кабаре-извођачица, Лили има своју емисију која носи њено име и са њом обилази лондонске клубове. Сама пише песме, пева и глуми, па се чини да је очев глумачки таленат прешао и на њу, иако нису у најбољим односима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil’ Sas (@lilisastry)

Подсетимо, Аткинсон је био ожењен само једном, далеке 1990. године са Сунетром Састри и са њом има двоје деце, Бена и Лили, али је идили дошао крај 2014. године када се сазнало за глумчеву аферу са комичарком Луизом Форд.

Цео свет својевремено је био шокиран када се сазнало да не само да је варао жену, већ му је љубавница годиште његове ћерке. Тако се породица распала, а глумац се пре две године развео од супруге и дочекао треће дете.

Такве турбуленције имале су велики утицај на Аткинсонову децу из првог брака. Наиме, ћерка Лили му је страшно замерила што је оставио њену мајку, па је одлучила да се одрекне презимена славног оца и промени га у мајчино - данас је Лили Састри, пише дневник.хр.

Иако је Лили била у центру пажње пре свега због свог славног оца, њена каријера је прича за себе. Млада лепотица је изузетно повучена особа, али љубави према сцени није могла у потпуности да одоли.

Још као девојчица добила је улогу у филму „Зубић”, причи о Зубић вили која губи моћи, а потом је са татом снимила комедије „Господин Бин на празницима” и „Џони Инглиш”. То је био и њен последњи глумачки посао јер се након њега млада Лили потпуно заљубила у кабаре.

Њен отац Роуан Аткинсон је иначе један је од најбогатијих глумаца у Великој Британији, са процењеним богатством од 70 милиона фунти. Од скандала живи повучено, а са млађом партнерком добио је и дете 2017. године. Ипак, данас га је готово немогуће видети у јавности, и ретко напушта породичну вилу.

(Дневник.Хр)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas