Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Знала сам да ће ме заменити са Весном": Слађа Делибашић о агонији брака с Ђоганијем

Слађа Делибашић на естрадној сцени прославила се као певачица групе "Ђогани Фантастико" у време када је са Ђолетом Ђоганијем била у срећном браку

1712479186_326364_djogani_iff.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Љубавни пар иза себе има две ћерке које су круна љубави, али и мноштво хитова који су заједно направили.

Група је била најпопуларнија деведесетих година и претеча новог звука и правог денса у то време.

Прва Ђолетова жена једном приликом је признала колико је проблема и осуда преживела због односа са њим.

- Било је доста прозивки кад смо се појавили у јавности. Лоших тренутака је било, заиста, једном смо се појавили и у Дневнику! Не могу да се сетим како се звао онај стари водитељ, мислим да је Горан. То је био онај стари Дневник, знаш она уводна шпица кад се врти сат или тако нешто... У суштини, ми смо 1989. склопили брак и баш због с*ања на Косову и Метохији, тај водитељ је у Дневнику на једној телвизији рекао: "Слађана Делибашић, црногорске националности, и Хамит Ђогани, друге националности, склопили су брак... Ма то је тада била катастрофа, ми смо се тек појавили малтене... Шта знам, носила сам се некако с тим. Била сам тада клинка, са Силвијом сам била трудна, шести месец. Велику сам осуду доживела и од моје фамилије, што од породице Делибашић, што од маминих Марковића. Јој, кад се сетим тате! Ма, он је, људи моји, плакао! Само је говорио: "Не, никако... Не долази у обзир!" Ја сам га убеђивала: "Тата, али, ето, десило се, трудна сам... Шта да радим?!" Ма, није хтео ни да чује! Само је плакао. Срђан исто, полудео је, катастрофа - говорила је својевремено.

Слађа је отпевала највеће хитове, а многима је и дан данас жао због распада прве поставе.

Након развода, Слађу је заменила Весна, која је игром судбине постала члан поменуте групе али и званично Ђолетова друга жена нешто касније.

Слађа је једном приликом признала да је имала осећај да ће Ђоле завршити са Весном.

- Било ми је некако чудно када су они започели везу, ја сам знала да она жели да пева и да наступа. Ми смо чак и снимиле песму ‘Никад више’ и већ тада сам ја рекла Ђолету да ће он мене да замени са Весном имала сам интуицију, тачно знам све шта ће се десити.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas