Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗНАМ ДА ОВДЕ ПРИМАТЕ СА ВЕЗОМ": Како је Тројпец уписао факултет? (ВИДЕО)

Милош Петровић Тројпец је гостовао у подкасту "Бинџ" и том приликом је између осталог испричао и како је уписао факултет

1712825768_Foto-Novosti-Ataimages.rs-Pele.jpg
Фото: Новости, Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Милош Петровић Тројпец је привукао пажњу јавности својим глумачким талентом, али и детаљима из приватног живота који су крајње несвакидашњи.

Међу причама из његовог детињства и одрастања, нашла се и она најважнија - како је одлучио да упише глуму.

Признао је да је био потпуно незаинтересован за школовање и да је желео да паузира годину, међутим његови родитељи ус одиграли кључну улогу и због њих је отишао на пријемни на ФДУ.

- Ја се нисам бавио тиме. Мисли су ми била на потпуно другој страни. Између осталих папира који се предају на пријемном пише се и мала аутобиографија. Наравно, ја то нисам писао, и моја мајка, генијална, ми напише аутобиографију. Она је у пост сцриптум (ПС) написала: "Ја знам да ви овде примате људе са везом, али ја се уздам у своје квалитете". Ја то нисам прочитао никад. Замисли то, ти хоћеш да упишеш неки факултет и напишеш у ПС-у, у својој аутобиографији, да ти знаш да су то преваранти. Потпуно сулуда ситуација - рекао је Тројпец у емисији "Бинџ", па је испручао и реакцију Драгана Петровића Пелета који је тада био у комисији.

- После пет сати сам изашао на сцену. У међувремену сам ја заспао и они ме буде. ЈА сав крмељив, излазим, гледам где је сцена и Драган Петровић Пеле је тада био главни у комисији и рекао ми је: "Прво, одакле вама сазнање да ми примамо са везом?! Написали сте у биографији да знате да ми примамо људе са везом". Мени само креће да ради мозак: "Аха, то је аутобиографија, то је ВЕсна нешто писала, шта год да је написала имам две опције. Да слегнем раменима и останем доследан "својој" аутобиографији или да кажем: "Мама ми је то писала, немам појма шта је написала" и ја наравно изаберем да не кажем то јер би то била већа срамота - испричао је Тројпец у емисији "Бинџ".

Како се ова прича завршила можете погледати у видеу испод текста, као и на нашем Јутјуб каналу, а цео интервју са Милошем Петровићем Тројпецом ОВДЕ.

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas