Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗОРИЦА БРУНЦЛИК СЕ ПОНОВО УДАЈЕ! Спрема весеље о ком ће се причати

Ова година фолк звезди Зорици Брунцлик биће веома посебна, будући да слави пет деценија успешне каријере, али и 40 година брака са Мирољубом Аранђеловићем Кемишем.

1711445630_3134659_zorica-brunclik_ff.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Певачица је пред Грандовим камерама евоцирала успомене и присетила се својих првих музичких корака.

- Када сам постала популарна и размишљала како је све кренуло, сматрала сам да је то у ствари била сиротињска забава. Били смо јако сиромашни, нисмо имали радио и онда ја станем на шамлицу и певам, а они сви аплаудирају, моји родитељи и браћа. Осетила сам да сам важна и битна. То ми је била прва сцена, та шамлица на коју сам стала, а онда сам у школи кренула да певам на приредбама. Допадало им се и сви су говорили да треба да наставим са тим. Осећала сам велико узбуђење кад певам као дете и било је природно да наставим са тим. И ево, сада се деси да долазим овде и прослављам 50 година свог рада – испричала је Зорица.

Зорица признаје да ни сама не може да верује да је иза ње чак пола века успешне каријере.

- Уплашим се некад кад кажем 50 година и погледам све своје трофеје, дијамантске, брилијантске, платинасте, златне, овакве и онакве… Када погледам тај зид и полице препуне награда. ’76, па ’78, па ’80. а где је ’24? И онда дођете до 2024. године и добијете одликовање председника који потврђује да вам све оно што сте радили служи на понос – рекла је са осмехом, а потом признала да је веома срећна што јој је ни мање ни више него Александар Вучић уручио награду.

- Ја сам била у шоку, како нисам. Заиста нисам никада размишљала о томе и прва сам жена која је то добила и прва жива. Најгора ствар је то што се углавном постхумно додељује ово, част изузецима. Толико сам била затечена тиме да се не сећам како су они реаговали - признала је Зорица.

На питање да ли поред бројних награда и успешних концерата има нешто што себи још увек није остварила, певачица је изненадила одговором.

-Изненадићете се шта је то. У свом животу кад сам била најмршавија мислила сам да сам дебела. Нисам никада устала и рекла „Е, Зорице, алал ти вера, ово је твоја идеална килажа“, увек је ту било вишка. Та се бројка кретала да када сам имала мање него што би можда требало да имам ја сам увек желела још мало мање, бар 2-3 кила. Кад сам имала нормалну килажу тада сам тек говорила да сам дебела. И то је тако ишло, а сад кад имам 20 вишка понашам се као када су била та 3 до 4 више. Ето, то још нисам остварила, да будем задовољна - признала је, а потом додала.

- И када бих хтела да кренем на неку радикалну дијету у овим годинама вас прво питају како сте, да ли сте добро. Ја увек питам а што, јер помислим како ли то изгледам. Када бих баш кренула да мршавим рекли би „ова је готова, ова има још 2 купања и то је то“. Тако да не смеш ни да смршаш.

Нема сумње да би Зорици на младалачкој енергији и изгледу позавиделе и много млађе колегинице, а она је за Гранд открила у чему је њена тајна.

-За косу је задужен Миланче који се мучи по два сата када овако правим фризуру. А када се фарбам то траје и по седам сати. Он је толико упоран када је реч о изгледу. А за моју свежину, ту је заслужан Мирољуб. Знате, кад имате срећу да се пробудите поред некога кога волите, то је већ довољан окидач за цео дан да буде све како треба. А следеће године обележавамо 40 година брака. Он хоће да ме поново запроси, али можда нећу пристати (смех) – објаснила је певачица.

Наиме, како је открила још увек размишља на који начин да изненади Кемиша поводом 40 година брака, а нема сумње да ће популарни пар организовати гала прославу.

- Нисам осмислила још како тачно да га обрадујем. Правићемо фешту. Свадбу (смех)! Нама је сада остало да испуњавамо себи жеље јер ми нисмо имали праву свадбу. Ми смо се венчали у пет по подне, а ја сам се у пола три те ноћи породила. Тако да сам била млада која је имала 100 килограма. Али отом-потом, ове године причам само о дискографији - закључила је Зорица.

(Гранд)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas