Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Звезда серије "Stranger things" морала да тражи стручну помоћ: "Кога они желе и шта желе од мене?"

Звезда серије "Странгер тхингс" признала је да је доводила себе у ситуацију да се запита "ко она треба да буде људима", као и да је морала да потражи стручну помоћ.

1660299423_profimedia-0697651269.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мили Боби Браун, глумица коју је прославила серијал "Странгер Тхингс" и која је све шокирала на премијери четврте сезоне хит серије открила је да се сукобила са насиљем на интернету, због чега је морала да потражи стручну помоц́. Глумом је почела да се бави када је имала само 10 година, а није слутила да ће „Странгер Тхингс“ постати глобални феномен. Иако је много људи воли, има и оних који су јој писали ружне и злураде коментаре на друштвеним мрежама.

Прочитаје још: Ко ће глумити Минимакса а ко Цецу и Аркана? Снима се ФИЛМ О КСЕНИЈИ ПАЈЧИН, познато и када пада прва клапна

Због негативних коменатара глумица данас нема ниједну друштвену мрежу, насиље које је доживело на интернету навело је да потражи помоц́ психотерапеута. Сада, када има 18 година, свет је другачији за њу.

- Веома је тешко да те људи не мрзе кад ни сам не знаш још увек ко си. Добијала сам хејт коментаре и када сам пробала да будем другачија верзија себе. Једноставно почнеш да се затвараш у себе јер се питаш: 'Ко ћу ја бити, шта ми је суђено? Кога они желе и шта желе од мене? - рекла је глумица и додала:

- Породица и пријатељи су ми много помогли и објаснили да ја не морам да будем неко ко људи желе да будем. Морам да се развијам због саме себе.

Прочитајте још: Снимак са места несреће: Славна глумица и даље у коми - "Неочекује се да ће преживети" (ВИДЕО)

Мили је открила да јој је веома важно школовање, али да због посла којим се бави, школу мора да похађа онлајн. Поред тога, она пише сценарије и ради као амбасадор УНИЦЕФа, где се залаже за едукацију девојака.

- Надам се да ће моја рањивост помоћи људима да им будем узор. На крају, све што желим да урадим у својој каријери јесте да помогњем младим девојкама и људима негде тамо да знају да и ја пролазим кроз разне ствари као и они - поручила је глумица која је након прослављеног 18. рођендана доживела невиђену трансформацију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas