· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 18. ФЕБРУАР: Изненадни сусрет за Лава, а Девици прети опасност

Два знака се осећају као да су у затвору, а то значи да ће бити проблема.

1613561529_Depositphotos_440169772_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Брзоплето доносите одлуку која вам не нуди право решење. Иако знате да ствари не иду онако како сте прижељкивали, задовољавате се тренутним стањем. Идеално би било када бисте дали себи времена да још једном добро размислите.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

БИК

Осећате се као да сте под контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Опустите се, свака озбиљна тема прети непријатношћу.

БЛИЗАНЦИ

Идете главом кроз зид. Доста вам је чекања и цупкања у месту. Мислите ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите брзоплети, јер грешке које бисте данас направили могу бити непоправљиве.

Девица ће имати динамичан дан, Лав изненадни сусрет, Близанци иду главом кроз зид, а Бик...

РАК

Правите компромис без преке потребе. Робујете неким убеђењима која нису рационална. Уколико данас не послушате савет једног пријатеља, а све то бисте могли да спознате на један непријатан начин. Верујте у добронамерност других људи.

Прочитајте још: Нострадамус је најавио да Спаситељ долази у ЧЕТВРТАК са ИСТОКА

ЛАВ

Изненадни сусрет отвара могућност да једно давно познанство прерасте у романсу. Стрпљиво превазиђите могуће потешкоће на почетку јер ће све деловати веома хаотично. Током вечери стиже неочекивани обрт који ће вас пољуљати.

ДЕВИЦА

Пред вама је дан препун динамике. На ивици сте издржљивости. Већ извесно време вас мучи нешто на послу, а нисте у стању да се томе супротставите. Припазите се, безазлена ситуација вас може навести да направите скандал.

ВАГА

Осећате да неко покушава да вас угрози. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

ШКОРПИЈА

Помало сте уморни од интензивног дружења којим вас је партнер префорсирао у последње време. Након силних дешавања, доживљаја и провода, потребан вам је мали заслужени одмор. Не оклевајте, саопштите то вољеној особи.

СТРЕЛАЦ

Време је за селекцију. Одбаците неколико ствари које су вам већ неко време извор велике бриге. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима чека вас тешка одлука рестрикције због које ћете се многим људима замерити.

Јарац тражи оправдање, Водолија добија поклон, Риобе треба да очисте живот, Вагу неко угрожава, а  Шкорпија је уморна.

ЈАРАЦ

Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан.

ВОДОЛИЈА

Добијате поклон од партнера. Одличан је тренутак да привремено закопате ратне секире и размислите о путу на коме бисте решили своје неспоразуме. Ако пропустите ову прилику, нову ћете дуго чекати. Будите опрезни на улици, а нарочито у саобраћају.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

РИБЕ

Време је да се реорганизујете. Чишћење како у свом дому тако и на радном месту створиће вам амбијент за реализацију многих пословних пројеката. Али, ако се на тренутак искључите из свих професионалних активности, схватићете да центар света нисте ви.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.