· · Коментари: 0
ПЕШКИРИ

ЈЕДНО ПИТАЊЕ ПОСВАЂАЛО ИНТЕРНЕТ: Како слажете пешкире? Хиљаде људи тврди: Ово је ЈЕДИНИ правилан начин! (ВИДЕО)

Три су за сада познате методе – преклапање на пола, на трећину и савијање у ‘пужа’.

1595242652_towel-3156896_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Како ви слажете пешкире? Ово наизглед банално питање посвађало је људе на интернету након што га је у Фацебоок групи Хоме Децоратинг Мумс поставила једна жена из Аустралије. Више од 40.000 коментара на њеној објави открило је то да пешкире не савијамо сви на исти начин, преноси Даилy Маил.

Прочитајте још: Сара показала како да ЛАКО уклоните МРЉЕ СА ТЕПИХА са оним што има СВАКА КУЋА

Преклапате на пола или на трећине?

Корисница је поделила фотографије, на којима су приказани најчешћи начини слагања пешкира.
Прва слика приказана као “опција А” захтева да пешкир преклопите на пола па још једном тако, на тај начин да се направи правоугаоник.

Фото: Пиксабеј

“Опција Б”, с друге стране, подразумева пресавијање пешкира на пола пре него што један крај савијете у средину пешкира и поновите то с преосталим делом – то ствара пуно дебљи, пуфнастији утисак какав можете видети у спа и wеллнесс центрима.

Прочитајте још: На ТРОСЕДУ пише WЦ, да ли знате ШТА ТО ЗНАЧИ?

Постоји и савијање у облик пужа

Већина чланова споменуте групе открила је како слаже пешкире на начин Б. “Боже сачувај онога ко у мојој кући сложи пешкир на А начин”, написала је једна жена, док је друга рекла како за себе савија на начин Б, а за госте на начин А. “Б је једини правилан начин”, закључила је трећа.

Неки су, ипак, рекли како своје пешкире не слажу ни на један од приказаних начина, већ на трећи начин, а то је савијање у облик пужа, метода Марие Кондо, познате саветнице за организацију простора. Тако ће пешкири такође изгледати уредно и неће имати црте од пресавијања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.