· · Коментари: 0
ДЕЦА СЛАВНИХ

Какву собу има Лилибет Дијана? Портрет баке и уређај вредан 30.000 евра!

Како изгледа соба Лилибет Дијане Маунтбатен Виндзор? Боје су еколошке, а има један портрет.

1623311582_nursery.jpg
Фото: Пиксабеј

Меган Маркл и Принц Хари су се месецима спремали за новог члана породице. Они су припремили собу, обезбедили поуздану даиљу и 4. јуна је на свет стигла мала Лилибет Дијана Маунтбатен Виндзор.

Прочитајте још: Меган Маркл је пример шта се деси када петљате са Американцима: Ноел Галагер напао принца Харија

Арчијева соба коштала је 50.000 фунти

Војвода и војвоткиња од Сасекса су 50.000 фунти потрошили на уређење дечије собе када се родио син Арчи. У соби је све било беби-френдли и мали Арчи је у скупоценој соби у Фрогмору, близу Виндзора, провео само неколико месеци.

Имаће сигурно портрет баке Дијане.

Сви очекују да ће исто толико, а можда и више пажње бити посвећено уређењу собе за ћерку Лилибет Дијану која је осам у реду наслеђивања британског престола..

Прочитајте још: ШИРЛИ ТЕМПЛ - Славу је стекла са 3 године, а до десете је зарадила свој први МИЛИОН!

Неки детаљи су већ процурили у јавност, а први је да ако Арчи у соби има слику баке Леди Дијане сигурно ће имати и мала Лилабет која нсои име по баки.

- Арчи од рођења гледа у слику моје мајке и реч "бака" је била међу првима коју је изговорио поред мама и тата - рекао је Хари.

Зидови унутар куће су крем

Познајући укус Меган Маркл и принца Харија, соба Лилиабет ће бити уређена минималистички. Док је пар живео у кући Тејлор Перија јавност је могла да види собу малог Арчија - кревет, фотеља и библиотека. Соба је била окречена у бело, а имала је и много плишаних играчака.

Арчијева соба је имала специјалне уређаје.

Меган Маркл је до сада показала да има укуса у уређењу дома, а успела је и да наплати све комаде намештаја које је јавност видела. Тако је Меган Маркл продала столице на којима је седела са Харијем током интервјуа са Харијем. Меган Маркл је уновчила и јастук поред којег је снимила видео за хуманитарни концерт.

Пројектор је емитовао слике по плафону, а коштао је 25.000 фунти!

Прву дечију собу малог Арчија уређивао је дизајнер Vicky Charles, а сви материјали били органског порекла од еукалиптуса и умочено у уље рузмарина. Само једна саксија са рузмарином коштала је 40 евра! Поред 50.000 фунти, колико је потрошено за декорацију собе, још 25,000 ­фунти је коштао пројектор који је по зиду приказивао умирујуће слике, камере и серео уређај који је ујуру постепено пуштао светло и музику.

Меда од 250 евра

Кућа у којој живе Меган Маркл и принц Хари је окречена у крем, а посетиоци кажу да већ имају импресивну библиотеку. И сама Меган Маркл је написала књигу "Клупа", па ће се и она наћи у соби мале Лиибет.

Прочитајте још: Да ли знате чиме се бави? Јелену Ђоковић сви знате, а ево како изгледа њена сестра! (ФОТО)

Меда којег Меган Маркл обожава и купила га је Арчију коштао је 199 фунти, па је сигурно да ће га добити и Лилибет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.