Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Лажи о сексу у које морате престати да верујете

Нека размишљања о сексу не да су погрешна већ могу да нанесу и озбиљну штету!

1609600508_Depositphotos_213192846_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ово су неке од највећих заблуда о сексу које су за Хуффингтон пост поделили брачни и терапеути за сексуалне проблеме.

Прочитајте још: У овој држави жене су НАЈЗАДОВОЉНИЈЕ СЕКСУАЛНИМ ЖИВОТОМ

Мушкарац треба да буде спреман за секс било кад и било где

Мушкарци нису створени тако да могу да реагују на миг. Они нису роботи. Секс се не дешава тек тако. Човек може да буде уморан, забринут, растројен или да се бори са неким емоцијама.

Уз све то, како мушкарци старе, биће им потребна директна стимулација пениса пре и током сексуалне активности. Не ради се само о вама када је реч о сексу, већ о узајамном задовољству. Питајте вашег мушкарца шта га узбуђује и онда учините то као активно укључени партнер.

Прочитајте још: Савет који би могао да помогне многим паровима: Како да обновите љубав?

Фото: Депозит

Ако не доживите оргазам, нисте ни имали секс

Ово је још једна грешка! Секс је много више од самог односа и оргазма. Ако верујете у овај мит, време је да постанете креативни и реалистични у вези са тим шта је заправо секс.

Морате се осећати привлачним и пожељним како бисте уживали у сексу

Медије и порно филмове можемо кривити за то што жене мисле да морају да имају прелепо тело како би биле привлачне и уживале у сексу. Мушкарци обично не обраћају пажњу на недостатке. Све о чему размишљају је "Гола жена је испред мене!"

Прочитајте још: Ова правила СЕКСУАЛНОГ БОНТОНА свака жена треба да зна!

Прељуба се дешава јер у вези нешто недостаје

Док неки људи имају афере зато што осећају да не добијају оно што желе из постојеће везе, то је само један од многих разлога зашто долази до неверства. Многи савршено срећни партнери имају афере просто зато што се указала прилика.

Вагинални оргазам је лако постићи

Људи и даље верују у идеју да је вагинални оргазам лако постићи. Истина је да је већини жена потребна стимулација клиториса како би постигле врхунац. Били бисте изненађени колико је клијената шокирано кад ово чује – чак неколико њих који су доктори. Замисао да је искључиво вагинални оргазам норма, ставља тензију на сексуалне односе, каже Лиза Паз брачни и породични терапеут.

Прочитајте још: Први су носили ШТИКЛЕ, више лажу и први кажу ВОЛИМ ТЕ!

Фото: Депозит

Секс мора бити лудило одмах на почетку

У ретким случајевима, ово може бити тачно, али углавном ће бити само ОК или добро. За многе, сексуална хемија развија се временом, а затим се продубљује и доводи до тог распамећујућег секса.

Ако морате да користите лубрикант, нисте довољно узбуђени

Грешка. Лубрикант је ваш пријатељ. Лубрикант је на лошем гласу, али да будемо искрени, мало лубриканта ће вас одвести далеко.

Прочитајте још: Жене "нањуше" своју сродну душу: Ако је супротно од текста - оставите га!

Веза не може да истрпи неусклађене либиде

Најчешћа брига са којом парови долазе у ординацију је неусаглашеност – када једна особа чешће жели секс од друге. Још увек нисам упознао пар који је дуго заједно и да за све то време има једнаке жеље за учесталошћу сексуалних односа. То не значи да ће ваша веза пропасти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas