· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Не мора да вам КАЖЕ: Ево ПЕТ знакова да препознате да је ваш МУШКАРАЦ изгубио интересовање

Женска интуиција ретко греши

1593702511_Depositphotos_173900536_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Женска интуиција ретко греши, а ево знакова да вас унутрашњи осећаји не заварају.

Прочитајте још: Како да знате да ли је мушкарац луд за вама? Пратите ове КОРАКЕ и сазнајте

То вам говори интуиција

Не можете преварити женску интуицију. Унутрашња анксиозност не долази ниоткуда. Не можете се изненада пробудити ујутро са осећајем "нешто није у реду".

Фото: Депозит

Престао је да планира састанке

Ако мушкарац жели да комуницира са вама, наћи ће времена за вас чак и за време хитног састанка. Ако је сада превише заузет и немате појма када ћете га поново видете, то је лош знак.

Прочитајте још: Желите да изгледате МЛАЂЕ? Никакав проблем, али ево колико пута морате имати СЕКС

Ретко пише и зове

Довољно је да се правда обавезама, гужвом, нагомиланим проблемима или поквареним телефоном. Истина је да људи увек пронађу времена за некога ко им је важан. Само се покушава дистанцирати и одложити одлучан разговор.

Више се не шали са вама

Већ је све одлучио за себе: ваш однос има тужан крај. Стога нема расположења за хумор и задиркивање. 

Не смета му да вечерате са бившим?

Прочитајте још: Из петогодишње везе ЖЕНЕ излазе 7 КИЛОГРАМА ТЕЖЕ, а погледајте колико се МЛАДЕ УГОЈЕ!

Није љубоморан

Ако мушкарац жели везу, важна му је ваша оданост. Не смета му да вечерате са бившим? Извуците закључке. Једноставно га више не занимате. Не пита ништа, не говори ништа о себи и пристојно одговара на поруке, али штедљиво? Значи, само чека тренутак да каже да вас не жели више или се нада да ћете се повући без објашњења.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.