Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Потресна исповест Раде Манојловић: Мама ми је умрла на рукама због ГРЕШКЕ ЛЕКАРА

Певачица изнела потресне детаље из свог живота

1603274890_rada.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Из Профила Тв Гранд
Oglas

Рада Манојловић, присетила се најтежих тренутака из живота. У 12 години остала је без мајке, која је преминула од рака грлића материце.

Прочитајте још: Сви је знају као Илду Шаулић, а да ли знате које је њено право име?

Певачица је открила, колико јој је било тешко да гледа мајку која се јуначки борила, а и данас себе преиспитује да ли је могла дуже да живи.

- Најтежи период у мом животу био је када сам остала без маме. Умрла ми је на рукама. Ту бол сам потиснула дубоко у себи да бих могла да наставим да живим и функционишем. Трудим се да не размишљам о том губитку, али се сваког дана сетим моје Мирјане - каже Рада и открива да је она гледала мајку док је умирала и ма колико то сећање било болно, срећна је што су имале прилику да се опросте.

Прочитајте још: Доживео је саобраћајну несрећу, поредили су га са Том Крузом, а његов ГЛАС је један од НАЈМОЋНИЈИХ НА СРПСКОЈ ЕСТРАДИ (ФОТО)

- Захвална сам Богу што се све десило пред мојим очима, што сам је држала за руку док је умирала. Ужасно бих се осећала да сам негде радила док је она напуштала овај свет. Једина утеха ми је то што сам била уз њу у последњим моментима. Те слике не могу да избацим из главе и само људи који су доживели нешто слично могу да ме разумеју. Када кренем да размишљам о мами, ухвати ме туга, депресија и црне мисли. Зато се трудим да не размишљам. Убедила сам себе да је моја мама негде на путу и правим се да смрт не постоји. То је за мене једини начин да живим са тим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🪐🪐🪐

А пост схаред бy Радмила Рада Манојловиц (@радаманојловиц) он

Рада каже да је огорчена јер верује да би њена мајка и данас била жива да доктори нису направили велики пропуст.

- Моја мајка умрла је грешком лекара. Имала је карцином грлића материце, и то је онај тип који је у преко 90 одсто случајева излечив. Када је имала 37 година конзилијум лекара је одлучио да неће да јој ваде материцу и јајнике јер ће можда желети још да рађа. Лечили су је на друге начине. Оставили су темпирану бомбу у њој, која је касније експлодирала. Сулуда ми је та њихова одлука, јер би јој доктори данас сигурно одмах све извадили, посебно што је она тада већ имала двоје деце. Играли су се са њеним животом и моја сестра Маја и ја остале смо без мајке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Свака цаст за тренутак 🥰🧚🏼‍♀️ @невенарадивојевицпх

А пост схаред бy Радмила Рада Манојловиц (@радаманојловиц) он

Певачица је испричала да би дала све на свету да може да врати време и да каже мајци да инсистира на вађењу органа. Свесна је да је то немогуће, живи са својим болом, али признаје да овај страшни губитак није успела ни да отплаче како треба.

Прочитајте још: "Све што раде, себи раде...": Кеба проговорио о РАЗВОДУ Игора и Северине

- Нисам одболовала мамину смрт, а већ сам наступала после десет дана. Морала сам да зарадим новац за наше сулуде обичаје: даће и остале ствари. Нико ме није питао да ли ми се ради, већ само кажу: "Иди певај". Ја певам, а тело ми дрхти, душа ми се распада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas