Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Тања Савић напустила Србију: Ево какву је поруку послала (ФОТО)

Тања Савић поново се огласила на друштвеној мрежи

1602077355_tanja_savic_29032019_0005.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачица је данас отпутовала за Цирих, али је одлучила да са својим пратиоцима подели и како се тренутно осећа поводом целе ситуације у којој се нашла.

Прочитајте још: Емина Јаховић проговорила о новом дечку

Иако и даље нема контакт са децом, Тања је насмејана и каже да због читаве ситуације ипак се труди да остане насмејана:

- Жива, здрава, права и поред свега што ми се дешава насмејана и срећна. Срећна јер сам у миру са собом. Коначно је престала контрола над мојим животом. Оно сто ме држи је то сто толико желим да загрлим своје синове и да им надокнадим љубав за коју други мисле да могу да нам је ускрате. Јесте да нас километри деле, али ја толико осећам њихову безграничну љубав.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

О да...ево ме... Зива, здрава, права и поред свега сто ми се десава насмејана и срецна. Срецна јер сам у миру са собом. Конацно је престала контрола над мојим зивотом. Оно сто ме дрзи је то сто толико зелим да загрлим своје синове и да им надокнадим љубав за коју други мисле да могу да нам је ускрате. Јесте да нас километри деле, али ја толико осецам њихову безграницну љубав. Никакве околности не могу да поремете мој унутрасњи глас који ми ипак говори да је све у реду са њима. Ми смо спојени љубављу и када смо миљама далеко. То је невидљива нит између мајке и детета. А видим да и даље има зла око нас. И то ме јако нервира.То зло мора да се искорени. Да се поцисти. Да се победи. Али како? Тако сто цемо игнорисати зло. Као да не постоји. А зло то не воли. Фокусирајмо се на несто лепо да би се зло угусило а потом нестало. Ја данас правим план "како да победим зло" 🙅‍♀️🤷‍♀️⚔. Ста ви данас радите? #тањасавиц #љубав #среца #радост #мyсонсмyлифе

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

- Никакве околности не могу да поремете мој унутрашњи глас који ми ипак говори да је све у реду са њима. Ми смо спојени љубављу и када смо миљама далеко. То је невидљива нит између мајке и детета. А видим да и даље има зла око нас. И то ме јако нервира.То зло мора да се искорени. Да се почисти. Да се победи. Али како? Тако што ћемо игнорисати зло. Као да не постоји. А зло то не воли. Фокусирајмо се на нешто лепо да би се зло угушило, а потом нестало. Ја данас правим план "како да победим зло. Шта ви данас радите?, написала је Тања.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas