Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БАКА ВЈЕРА ОЧАЈНА: Дали сину стан, он их тужио јер му не одговара - никада нису видели унучиће, жале се на снајку

ИСПОВЕСТ жене коју је син јединац тужио због стана, тера сузе на очи.

1696366067_baka-i-deka-foto-shutterstock-2.jpg
Foto: Shutterstock/ilustracija
Oglas

Извесна госпођа Вјера из Хрватске дала је своју исповест у којој је навела да као мајка и бака проживљава тешку и за душу болну агонију, јер ју је одбацио син јединац. Наиме, она има унуке које никад није видела, а баш у овом месецу прославиће трећи рођендан. Никада их још није загрлила, то је оно што је свакодневно раздире, а за портал Моје вријеме, тешка срца је открила шта је кумовало овако поремећеним односима у породици.

Госпођа Вјера има 56 година и са три године старијим супругом живи у већем граду уз море. Тешка је њена животна прича, сваки дан уздише.

"Завршила сам средњу занатску школу, а супруг и ја венчали смо се врло млади, кад смо имали 21 и 24 године. Убрзо смо добили сина и сећам се колико је у његовим тинејџерским годинама било тешко усмеравати га. Као родитељи, увек смо били уз њега. Потрошили смо пуно живаца, здравља и новаца да му помогнемо и вратимо га на прави пут. Успели смо у томе, али онда крећу нове невоље", описује она.

Како објашњава, њен син је, данас 35-годишњак, упознао жену која је имала дете, али то дете је живело с оцем, а не с њом. Ту се у њој пробудио црв сумње, питала се каква је то мајка која није с дететом, није јој се то чинило баш уобичајеним.

"Размишљала сам каква је то мајка којој стручне службе не доделе дете? Нисам је пуно испитивала, она о томе није говорила, а син нам је говорио да је то компликованаа прича", открива госпођа Вјера. Касније је, каже, схватила, и закључила: "Нешто безобразније и глупље још нисам упознала!"

Дали су им стан

Она и супруг су им, поверава Вјера, дали стан који су си млади потом сами довршили.

"Никад им нисмо ишли у посету јер су били љути што нисмо хтели да продамо свој други стан и дамо им новац да себи купе стан по својој жељи. Овај им није одговарао. Чак ме је она назвала и предложила ми то. Пазите сад, не мој син него она! Рекла сам јој нека њена мама прода стан у којем живи и да им тај новац. Наљутила се", описује госпођа Вјера.

Онда је с притиском кренуо и њен син. "Имао је разне идеје и заскочио ме с причом да они не могу више да живе у том стану који смо им дали – то је породична кућа у којој живе и супругова браћа. Ја сам им рекла нека одселе и да не видим проблем. Они се одселили јесу, али су нас тужили на суду да морамо да им исплатимо одштету за уређење стана", поверава надаље своје јаде.

Прекинут сваки контакт

Несрећни су родитељи пристали на исплату, али су им наредили да однесу све своје покретне ствари.

"Изнели су све, ми смо их исплатили. Тада је прекинут сваки контакт. Они су добили двоје деце које никад нисмо видели, држали, љубили, чували или се играли с њима као бака и деда. Требало нам је пуно времена да то прихватимо. Нека су само сретни и задовољни сви заједно. Можда се једног дана, а ми се томе надамо, ипак сретнемо и упознамо. Они овај месец пуне три године и ми им желимо сретан рођендан, тихо, у мислима", тужним је речима своје поверљиво писмо завршила бака Вјера.

(Моје вријеме)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas