Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како изгледа интимни живот СИЈАМСКИХ БЛИЗНАКИЊА? Кармен и Лупита откривају- "То је огроман низ изазова" (ФОТО)

Кармен и Лупита Андраде су 22-годишње сестре које су спојене у делу торзоа

1683708192_sijamskebliznakinje.png
Фото: Инстаграм/принтсцреен/цармен_андраде2000
Oglas

Лупита и Кармен, спојене близнакиње, себе не сматрају инвалидима и верују да је инвалидитет само ментални склоп. Рођене су 2002. у Мексику. Раздвајање би потенцијално могло да резултира смртношћу или да захтева опсежну медицинску негу, па су одлучиле су да остану спојене. Од тада су научиле да вешто управљају заједничким животом, чак и када је Кармен ушла у везу са дечком.

Када су се родиле, доктори им нису дали никакве шансе да преживе.

Њих две имају посебну повезаност. У почетку су им доктори давали суморне прогнозе од само три дана живота. Сложеност повезаности њихових заједничких органа и доње кичме натерала је медицинске стручњаке да верују да би њихово раздвајање било препуно ризика.

То је такође била и њихова одлука јер чак и када би процедура била успешна, обимна физикална терапија која би уследила у наредним годинама била би изазовна. Кармен је додала: "Ту је и психолошки моменат јер смо се толико навикле да будемо заједно", и додала: "Мислим да не би било сврхе."

Сестре деле превише виталних органа. Када се поставила тема операције раздвајања, Лупита и Кармен су поставиле питање својој мајци: "Зашто би желела да нас пресечеш на пола?" Њих две деле по једну ногу, Кармен контролише десну ногу обе, а Лупита контролише леву. Свака од њих има по две руке.

И ако су спојене близнакиње, имају различита мишљења и тежње. У недавном интервјуу, Кармен и Лупита су се отворено позабавиле заједничким питањима о њиховом спојеном стању. Оне објашњавају како функционишу кроз свакодневне активности као што су вожња, изласци, пријатељства али и одабир одеће. Обе се виде са каријером на ветеринарском пољу: Кармен тежи да постане ветеринарска сестра, док Лупита има своје циљеве да постане техничар.

Кармен је заљубљена, док је Лупита асексуална.

Сестре су се такође сусреле са изазовима и у својим љубавним животима. Лупита се идентификује као асексуална, док је Кармен пре неколико година ушла у свет онлајн забављања користећи апликацију за упознавање. Међутим, она је открила да је откривање њеног статуса спојеног близанца на њеном профилу довело до добијања бројних порука од појединаца са фетишима.

Кармен је такође признала да има проблем са социјалном анксиозношћу, што отежава отварање новим људима. У октобру 2020. године, Кармен се упознала са Данијелом путем апликације и хемија је моментално прорадила. Оно што је Данијела издвојило од других је то што се није одмах распитивао о њеном спојеном стању, што ју је дубоко дирнуло.

"Заједно смо већ две и по године, а чак смо причали и о веридби", узбуђено је поделила. "Међутим прво желимо да живимо заједно." Бити у вези као спојени близанац представља огроман низ изазова, али Кармен каже да се Данијел и њена сестра Лупита изузетно добро слажу. Понекад, чак остају будни до касно и ћаскају након што она заспи. Када је причала о сестрином односу са дечком, Лупита је у шали рекла: "Исмевам их обоје".

Кармен је открила да се труди да пронађе компромисе када изађе са Данијелом како би била сигурна да је праведна и према Лупити, која је увек присутна са њима. На пример, она препусти Лупити да бира где ће вечерати или коју ће активност радити како би се осећала укључено и цењено у вези.

Осећају емоције једна друге и деле исти круг пријатеља. Поделили су да одувек имају исти круг пријатеља, а Кармен додаје: "Лупита има одличну интуицију о људима, па ако њој свиде, и ја их заволим." Решене су да нормализују животе спојених близанаца тако што ће бити искрене у вези своје животне приче. "Морате ово да запамтите: Ми нисмо само спојене близнакиње, ми смо пре свега људска бића", нагласила је Кармен.

Сестре су такође имају јединствену емотивну везу. Кармен се присетила недавног инцидента где је Лупита осетила нелагодност због човека који их је снимао у продавници. Лупита је додала: "Могу да осетим када је Кармен анксиозна или само што није заплакала. То је иста кап желуца."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas