Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИЗАРНО

Након 32 године у затвору, нашао се пред матичарем са СЕСТРОМ СВОЈЕ ЖРТВЕ - Смували су се на најневероватнији начин! (ВИДЕО)

Прича Кристал и Џона је доказ да се никад не зна како можете да сретнете сродну душу.

1628929880_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ kimlawcrimlaw
Oglas

Кристал Штраус удала се за човека који је проглашен кривим и затворен због убиства њеног брата, годинама након што му је први пут написала да му је опростила док је био у затвору.

Прочитајте још: Делује као нови тренд у шминкању, али РЕТКО ОБОЉЕЊЕ коже је бацило младу мајку у очај! (ФОТО)

Поново на слободи

Склопила је брак са Џоном Тиедјеном (57) у својој кући, након што је овог викенда пуштен на слободу због поновљеног суђења у Охају. Тиедјен је иза решетака провео 32 године након што је проглашен кривим за убиство Брајана МекГарија у јуну 1989.

Брајан је био Кристалинин полубрат и Џонов најбољи друг. Њих двојица су живела заједно када је Брајан имао 15 година и били су цимери. Бриан је пронађен мртав са убодним и прострелним ранама у својој спаваћој соби у доби од 18 година. Међутим, након деценија иза решетака, Џон, који тврди да је невин, добио је ново суђење.

Пуштен је уз кауцију, а његово поновно суђење заказано је за овај месец након што је његов правни тим доставио нове доказе у виду фотографија. Бранилац Кимберли Кендал Корал рекла је: "Судија је одлучио да су докази били доступни, исход суђења био би другачији."

Снимак церемоније младенаца постављен је на Инстаграм профилу Џонове адвокатице, која им је уједно била и матичар. Кристал је изјавила: „Очигледно га волим. Да га не волим, не бих била овде са њим. " Тиедјен је за Њуз5 кливленд рекао да воли Кристал "свим срцем".

Тиедјен је запросио Кристал телефоном, у новогодишњој ноћи прошле године, када се пар уплашио да никада неће изаћи из затвора.

"Нисам то урадио"

До њиховог венчања дошло је годинама након што је Кристал писала Џону, рекавши да му је опростила у писму.

Рекао је: „Написао сам јој писмо и рекао„ нисам то урадио. Погледајте ове ствари '. "И ја верујем у Бога и знам ствари о томе, али то нисам учинио."

Кристал је први пут писала Џону када је путовала на језеро Ири 2016. године, али није знала зашто је послала писмо. Међутим, њих двоје су остали у контакту, преноси Тхе Васхингтон Пост. Рекла је: „Обоје смо имали нешто заједничко, губитак Брајана. Почели смо да разговарамо и појавиле су се варснице. "

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas