Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Плементи чин младића: Донирањем органа спасио живот најбољем другу (ВИДЕО)

Николу Субашића и његовог друга Луку Васиљевића, судбина је спојила

1616255775_Screenshot_20210320_164927.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Новости
Oglas

Овај храбри младић је донирао бубрег свом најбољем другу.  Иако су рођени у различитим државама, Никола и Лука су се пре пет година упознали, када је Субашић дошао да живи код Васиљевићевих родитеља у Земуну.

Прочитајте још: ЈЕЗИВО! Потрошио 35 хиљада евра како би изгледао као Инстаграм филтер (ФОТО)

Почели су да се друже и постали једни од најбољих пријатеља, а онда је дошла 2017. година, када је Лука сазнао дијагнозу која је била опасна по живот. Никола је без размишљања одлучио да свом другару донира бубрег и 70 % своје јетре. Трансплатација је извршена успешно, иако је ризик био велики, Лука је спашен сигурне смрти.

- То сам урадио за другара. И други у овоме виде велику човечност, јер смо ми сви заборавили на праве вредности . рекао је Никола у емисији исповести за која се емитује на Јутјуб каналу Новости.

Прочитајте још: Једини снимак који постоји: Овако је изгледала Ана Франк пре Другог светског рата (ВИДЕО)

- Лукина мајка ме гледа као да сам њено дете. Видела је кроз шта смо све прошли, видела је и она да то није било лако, али смо прошли некако. Захвална ми је што сам јој спасио дете - каже овај скромни младић, чије је пријатељство са Луком данас још јаче и постали су нераздвојни.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas