· · Коментари: 0

Покојна Лејди Ди ово никада није могла да опрости принцу Чарлсу: Испливао детаљ са МЕДЕНОГ МЕСЕЦА

Већ на самом почетку, брак им је био у кризи

1647073228_carls-i-dajana.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пеопле

Живот принцезе Дајане и принца Чарлса много пута био је тема свих светских медија. О њиховом браку много се писало, а 25 након трагичне смрти Лејди Ди, почели су да се откривају многи детаљи.

Прочитајте још: ФАНОВИ НЕ МОГУ ДА ЈЕ ПРЕЖАЛЕ: Славна глумица и њен изабраник колима слетели у реку, журили да се врате сину (ФОТО)

Добро су познате и приче да принц Чарлс никад није волео ни једну жену осим Кмиле, а да је у браку са Дајаном завршио јер је тако одговрало краљевској породици.

Средином 1971. године, Ендру Паркер Боулс почео је да се виђа с принцезом Аном, млађом сестром принца Чарлса. Неколико месеци раније раскинуо је с Камилом Шанд.

Принц Чарс је одувек волео Камилу

Камила, некадашња студенткиња француске књижевности кретала се у истим круговима у којима је био њен бивши дечко, и у којима су били принц Чарлс и принцеза Ана, син и ћерка краљице Елизабете ИИ. Сретали су се често на друштвеним догађајима, али тек средином 1971. Камила се формално упознала са Чарлсом, престолонаследником британског трона.

Њихови биографи истичу да се пар није званично упознао на поло мечу, као што се деценијама веровало, већ да их је једно другом формално представила заједничка пријатељица Лусија Санта Круз, у својој кући. Наводно су веома брзо постали блиски пријатељи и почели да се забављају, што у њиховом друштву није било тајна.

Никад није до краја откривено и објашњено како се и када тачно догодила љубав, али од самог почетка било је јасно да "ту нешто има". Зато је многе изненадило помирење Камиле и Ендруа Паркера Боулса и њихова веридба 1973. Спекулисало се да су родитељи овог пара сами послали вест о веридби листу Тхе Тимес, након чега Ендруу није преостало ништа осим да се стварно и ожени Камилом.

Прочитајте још: МЕДИЦИНСКО ЧУДО: Жена се пробудила из КОМЕ након што су је лекари искључили са апарата за одржавање у животу

 

То се и догодило 4. јула 1973. године, римокатоличком церемонијом у Лондону, а у питању је био друштвени догађај године јер је окупио велики број познатих из британских највиших кругова, као и чланове краљевске породице. Међу њима су биле и принцеза Ана (да, Ендруова бивша девојка!), Краљица Мајка (мајка краљице Елизабете ИИ) и краљичина сестра принцеза Маргарет, грофица од Сноудона.

У једном од писама које је принц Чарлс послао лорду Маунтбатену, стрицу свог оца принца Филипа, у том периоду, тужни принц сломљеног срца пише:

Претпостављам да ће осећај празнине једном проћи

Камила и Ендру добили су двоје деце: Тома, ког је крстио принц Чарлс, и Лору. Током осамдесетих, пар се, међутим, растао, а тек 1994. године су формално потписали папире о разводу.

Јавна је тајна била да срце Камиле Паркер припада само принцу Чарлсу упркос томе што се и он у међувремену оженио принцезом Дајаном.

У недавно објављеном документарном филму обелодањено је да је брак Чарлса и Дајане од првог дана био на климавим ногама. Наиме, оно што је урадио на меденом месецу, заувек је уништило њихов однос.

Прича се да је Дајана међу његовим стварима које је понео на романтично путовање пронашла Камилину фотографију. Уследила је свађа, а иако је он покушао да нађе оправдање за овај потез, Дајана му то никад није опростила. Ипак, одлучила је да остане са њим...

Следеће разочарење уследило је када је на свет дошао принц Хари.

Како је њихов брак у тренутку Харијевог рођења увелико био на "климавим ногама" веровало се да ће принова спасити њихов однос. Ипак, Чарлс је прижељкивао девојчицу, и није био срећан што је добио другог сина.

"Дечак је, а чак има и риђу косу", рекао је Чарлс када је угледао другог наследника и отишао да игра поло. Дајани је такво понашање сломило срце.

Прочитајте још: Провела је годину и по у болници, имала 200 ОПЕРАЦИЈА: Дану је љубоморна жена ЖИВУ ЗАПАЛИЛА, а ево како изгледа данас (ФОТО)

 

'Нешто је у мени умрло тог тренутка. Хари је дошао у већ разорен брак и све је ишло само низбрдо', рекла је једном приликом принцеза Дајана. Принц Чарлс је био потпуно немилосрдан па је на Харијевом кршењу пришао Дајаниној мајци и није крио да је разочаран.

"Баш смо разочарани, надали смо се девојчици", рекао је Чарлс који данас обожава да се игра са својим унуцима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.