Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Породила је њену мајку пре више од 20 година: Управо ТА БЕБА ЈЕ ПОСТАЛА ЊЕНА СНАЈА (ФОТО)

Породица је била шокирана, али осећају као да је ово "требало да се деси"

1688036227_par-na-plazi-NASLOV.png
Пхото: Фацебоок принтсцреен/Келсеy Полл (Келсеy Wест)
Oglas

Медицинска сестра из Јуте, Мери Ен Вест схватила је да је пре више од 20 година присуствовала рађању своје садашње снаје Келси Пол.

У то време Вест је радила као бабица у болници, помажуц́и трудницама да донесу своје бебе на свет. Вест је 15. јуна 2001. помагала трудној Стејси Пол, Келсиној мајци, која је била спремна да роди своју девојчицу.

Међутим, Стејси је патила од ретког стања, познатог као веламентозно уметање пупчане врпце. Према Кливлендској клиници, у питању је озбиљна компликација која се јавља када се пупчана врпца из фетуса не убаци правилно у плаценту.

Мери Ен је одиграла кључну улогу на порођају, јер је била највећа подршка Стејси у тим тренуцима.

- Додирнула је Келси пре мене. Ставила ју је на мој стомак и дала ми да видим да има 10 прстију на рукама и ногама - рекла је Стејси за "КСЛ".

Порођај је за Мери Ен био незабораван:

- Сетила сам се Келсиног рођења јер никада нисам искусила овакав порођај, ни пре ни после. Она је заиста чудо - прича Мери Ен.

Иако ова бабица никада није замишљала да ц́е поново видети ту бебу, 22 године касније открила је да је њихова интеракција била судбоносна. Њен син Тајлер упознао је Стејсину ц́ерку Келси у банци и одмах су отпочели везу.

Када су се њихове породице први пут окупиле, Келси је осетила познати осец́ај према својој сада већ свекрви, али није могла да каже одакле је зна.

- Изгледала је познато, али нисам била сигурна да ли је то она или не - рекла је Келси.

Након што су се верили, пар је почео да се припрема за венчање. Наишли су на Келсин фото-албум и налетели на фотографију на којој медицинска сестра узима отисак стопала беби Келси. Ту се укључила и Келсина мама Стејси и упитала Тајлера да ли је то његова мајка.

- Погледали смо сертификат са отисцима стопала и тамо је био потпис. Питала сам Тајлера да ли је то писала његова мама, а он је рекао да је то дефинитивно рукопис његове маме.

Породица је била шокирана, али осећају као да је ово "требало да се деси".

Пар, који се венчао прошлог месеца, ушао је у брак без сумње, окружен вољенима.

- То је била једна од оних ствари које су ми потврдиле да је Тајлер неко са ким желим да будем до краја живота, а такође ме је учинила ближом његовој мајци и његовој породици - рекла је Келси.

Келси и Тајлер су своју љубав крунисали крајем маја ове године.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas