Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕПА МИ "DASHURIA IME"

Шумадинац који је оженио Албанку открива како се бира МЛАДА: "Оде се узме се, није да се изабере, већ..."

Српска села одумиру већ годинама, људи беже у градове, а они који су остали, имају проблем да нађу сродну душу. Жене неће на село и све је већи број нежења.

1633422504_pjimage--4-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Info Centrala
Oglas

Последњих година српски момци све чешће жене Албанке и то преко агенција за посредовање.

У Албанији иначе живи више жена него мушкараца, а према светским подацима, данас у Албанији живи 35-40 одсто хришћана, од тога су чак 25 одсто православци, а има и 40 одсто атеиста, па многи етнолози наводе да нису много културолошки другачији од Србије.

 Њена мајка нема ништа против што се ћерка удала за Србина

Прочитајте још: Ако свуда виђате ОВИХ 5 ЗНАКОВА, имате АНЂЕЛА ЧУВАРА који жели нешто да поручи!

Ово је била и прича старијег момка, званог Лике, из села Дулена. Он се оженио Албанком јер није било наших жена које су хтеле да се удају на село. Њихова ћерка је једино дете у селу.

Била је то љубав на први поглед

На питање новинарке да ли је било наших жена за удају, почео је причу. 

- Па где су овде девојке, неће на село. Оженио сам се, имам ћерку, већ ће у први разред да пође.

Фото: Депоситфото

Отишао је у Скадар и тамо се зна које девојке су за удају.

- Оде се узме се, није да се изабере, већ ко се коме свиди. 

- Наше неће на село. Има ово друго решење. Жена се зове Дранде, а зовемо је Дана.

- У селу Левчу има седам-осам њих које ја знам да су се оженили Албанкама. Од њене породице у госте долазе сестра и брат, оца нема, а мајка није долазила. Њена мајка нема ништа против што се ћерка удала за Србина.

Љубав се одмах родила, а поред повремених свађа, углавном тепају једно другом и уживају у заједничком животу.

- Била је то љубав на први поглед, иако језик не знаш. Осам година је ту. Tепа ми "Dashuria ime".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas