Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗА ЉУБАВ НИКАД НИЈЕ КАСНО: Верили су се пре 60 година, а сада су се КОНАЧНО у десетој деценији венчали (ФОТО)

За љубав никад није касно

1653810857_stariji-par.jpg
Фото: Унпласх.цом
Oglas

Иако многи брачни парови у 90. години, размишља о крају свог живота, Џејн и Алекс се дефинитивно разликују.

Након 60 година од веридбе, овај пар одлучио је да се у десетој деценији венча. Наиме, Џејн је дошла у електричним инвалидским колицима, како би се спустила низ пролаз, где је пред олтаром чекао Алекс.

Прочитајте још: Највољенија српска владарка имала је НАЈСЛАЂИ НАДИМАК, а ево како га је добила (ВИДЕО)

Њих двоје су се упознали 1956. годин у Бирмингхаму и били су у везама, али да је била љуба на први поглед, говори и то да су шест година касније, започели заједнички живот код Алекса у Единбургу.

Алекс је из претходне везе имао двоје деце, а након што је и са Џејн доби још двоје одлучио је да је пита да се уда за њега. Ипак, пуних 60 година, нису стигли да мисле о венчању, јер су имали бизнис који им је одузимао много времена. Правили су сир и маслац.

Коначно свадба

Ипак, иако је прошло 60 година од веридбе, од венчања нису одустали, па су одлучили да у својим 90-им година, коначно изговоре судбоносно ДА.

Венчању су присуствовали њихове две ћерке, као и Алексови синови из претходне везе., Џејнина ћерка из првог брака и 11 унучади.

 

- Људи обично у овим годинама размишљају о сахранама. Ово је била велика прослава. Стварно је било предивно. Своје родитеље бих описала као "неконвенционалне" за један заједнички живот у време када то није била друштвена норма. Када изађемо, њих двоје се гледају преко стола. Увек су тако дрски -  рекла је Сали МекДоналд.

Алекс и Џејн планирају медени месец у Обану, у Аргули и Бутеу, јер су тамо први пут били на романтичном путовању 60-их.

Прочитајте још:  Уписао се у ГИНИСОВУ КЊИГУ РЕКОРДА: 84 године ради у истој компанији и има два савета за све људе (ВИДЕО)

- Једном или двапут смо разговарали о венчању, али били смо толико заузети послом и то је било јако напорно. Само венчање је било невероватно. Имамо дивну породицу у којој се чини да се сви добро слажу. Будућност је сада у томе да живимо колико год можемо, максимално искористимо оно што је остало од наших живота и живимо сваки дан", пише Метро.цо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas