Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Због ситне промене на носу посетила је пластичног хирурга, а онда је кренула борба за живот (ФОТО)

Британка сазнала застрашујуће вести

1656929028_operacija.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/ фифероонy
Oglas

Мелиса Фајф, приметила је мали ожиљак на носу, који је временом почео да се шири, али и да се љушти. Када је кренуо да мења боју и облик, одлучила је да потражи савет пластичног хирурга. Није била ни свесна да ће сазнати застрашујуће вести.

Прочитајте још: Камера све забележила: Херојски потез ПЕТОГОДИШЊЕ ДЕВОЈЧИЦЕ - Спасила мајку дављења у води (ВИДЕО)

Хирург је упутио код дерматолога, који је посумњао на рак коже. Одмах су јој урадили биопсију и Мелиса је тада сазнала да има рак коже. Заказали су јој операцију, како би се под локалном анаестезијом одстранио рак, али упркос мишљењу да је у почетној фази, дијагноза је била застрашујућа. Карцином је био дубок и саопштено јој је да ће имати проћи кроз четири фазе процедуре. Све то јој је оставило велику отворену рану на ноздрви.

- Цела процедура је трајала седам сати, а онда ми је доктор заказао још једну операцију код пластичног хирурга следеће недеље - рекла је Мелиса за британски Сун и додала:

- Ово је било веома емотивно за мене. Нисам желела да видим отворену рану. Плакала сам неколико пута размишљајући о томе. Чланови моје породице били су довољно љубазни да ми помогну да променим завој како не бих морала да је гледам.  Изгледало је као да ми је на лицу пришивен комад осушене, мртве коже зомбија - закључила је.

Мелиса је због пакла који је прошла, почела потпуно другачије да гледа на своју лепоту, али је морала и да своју љубав према природи и излагању сунцу, драстично смањи:

 

- Када сам имала отворену рану, хтела сам да се сакријем, али сам схватила да се кријем од себе. Сада објављујем слике свог носа на друштвеним мрежама, јер желим да људи знају да нису сами. Желим да људи виде да је за излечење потребно време и да живот не треба да стане. - Срећнија сам и не стидим се како изгледам. Што је најважније, сваки дан сам захвална због прилике коју сам добила како бих се излечила - закључила је за крај Мелиса, а пренео "Тхе Сун".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas