Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
занимљивост

4. АПРИЛ ЈЕ МАГИЧАН ДАН И МОЋАН ДАТУМ : Искористите га за ОСТВАРЕЊЕ ЖЕЉА И НАПРЕДАК НА ОВАЈ НАЧИН

4.4 је нумеролошки веома моћан низ

1649001438_profimedia-0505221622.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Магичан дан нас очекује 4. априла. Осим што је почео најлепши пролећни месец када су романтичне и позитивне вибрације у ваздуху, 4. априла нас очекује додатни енергетски подстицај - чаролија две четворке, односно низа 4-4.

Понављање бројева у нумерологији се назива "бројеви огледала", а када имамо једна овако моћан датум, постоје одређени нумеролошки увиди и смернице које могу помоћи да остваримо жеље. Двострука доза енергије броја 4 даје нам шансу да изградимо темеље својих снова, да се повежемо са својим знањем и искуством.

Све што данас научите или започнете, може вам донети корист. Дан 4-4 је добар за размишљање о својој животној сврси - време је да се ускладимо са њом и направимо важне кораке ка њеном остварењу. Овај низ такође симболизује стабилност, уземљење, сигурност.

Прочитајте још: Имају снажно значење: Једна су од најлепших, а потпуно заборављених српских имена за девојчице

Постоје 4 годишња доба, летири елемента (ватра, вода, небо и земља) и четири стране света - све ово је упаковано у лепо квадратно паковање које наговештава спиритуалнумоћ броја 4. Зато је овај дан идеалан да остварите своје циљеве, нуди вам се велика подршка да жеље претворите у стварност, али само ако ви то хоћете и ако се мало више потрудите.

Време је да напредујете на свом животном путу, али неке ствари на дан 4-4 морате избећи: импулсивност, расправе, уверавање да смо у праву, непромишљене изјаве...

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Да ли је правилно "ЈЕДАНПУТ" или "ЈЕДАН ПУТ"? Већина греши

Најбоље ћете искористити енергију дана 4-4 ако боравите у природи, визуализујете, машајте о совјим жељама и најважније - направите детаљан план за остварење свог циља. Активирајте се и данас већ направите један корак и ускоро сан може постати јава.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas