Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 СТВАРИ КОЈЕ СНОВИ ОТКРИВАЈУ О ВАМА: Да ли сте неповерљиви према будућности или се плашите неуспеха?

Снови су врата која отварају пут у нашу подсвест

1692098419_shutter.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Наши снови могу бити прилично бизарни. Они се углавном састоје од насумично генерисаних сценарија који често изгледају потпуно бесмислени.
Ако имате честе интензивне снове, вероватно се питате шта вам говоре. Постоје теорије да снови могу бити начин на који нас мозак „обавештава“ о нашим проблемима.

1. Снови у којима падате
Ако често падате у сновима, то може бити због осећаја беспомоћности. Ово је често резултат стреса на послу, школи или код куће. Анализа ових снова може вам помоћи да решите проблеме због којих се тако осећате. Осећај потиштености такође може бити повезан са осећајем преоптерећености у вашем будном животу.

2. Снови у којима вас неко јури
Сан у коме вас неко јури може бити веома застрашујући. Ако вам се често дешавају, то може значити да активно покушавате да избегнете проблем или ситуацију у свом животу. Анализирање ових снова може вам помоћи да се ефикасније носите са проблемом у вашем будном животу и суочите се са њим директно, уместо да га непрестано гурате под тепих.

3. Снови у којима летите
Летење у сновима може бити пријатно и ослобађајуће искуство. Људи који сањају о летењу понекад су чак и свесни да сањају - овај фасцинантан концепт се назива луцидно сањање. Ово сањару даје контролу над стварима које се дешавају у сну. Ако често сањате да летите, то може значити да сте се ослободили одређеног терета у свом животу или да вам је потребна другачија перспектива и поглед на ваш живот из другог угла.

4. Снови у којима полажете тест или испит
Такви снови су често прилично стресни и остављају нас исцрпљенима чак и након што се пробудимо. Они могу представљати страх од неспособности или неуспеха. Ако у сну полажете тест, то је вероватно зато што се плашите неуспеха у нечему што вам је важно.

5. Снови о прошлости или будућности
Понекад нас снови подсећају на ствари из прошлости. Такође, понекад имамо осећај да они предвиђају предстојеће догађаје.
Снови о прошлим догађајима, обично онима који вам много значе или су вас дубље дирнули, могу наговестити осећања жаљења или чежње да ствари буду онакве какве су биле. Можда нисте у потпуности обрађивали одређена осећања из прошлости. Ако се ваши снови често односе на други временски период, то може значити да сте неповерљиви и да нисте сигурни шта ће вам будућност донети.

Препоручујемо вам да на ноћном ормарићу држите свеску у коју ћете ујутру записивати своје снове пре него што их заборавите. Ако сте превише поспани да бисте писали, можете отворити диктафон на телефону и снимити их. Ово вам може помоћи да касније анализирате и боље разумете своје снове, а самим тим и себе.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas