Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АНА ИМАЛА 26, ЊЕН МУЖ 89: Најнесрећнија плавуша умрла од "сломљеног срца" (ФОТО/ВИДЕО)

Она је била засигурно најпознатија најнесрећнија плавуша на свету

1711974426_Foto-Ana-Nikol.jpg
Фото: Јутјуб принтскрин/Ентертаинмент Тонигхт/РеелзЦханнел
Oglas

Трагична судбина и буран живот чувене Плејбој зечице Ане Никол Смит и дан данас интригирају јавност, иако је од њене смрти прошло већ 17 година.

Она је била засигурно најпознатија најнесрећнија плавуша на свету, а ово је њена животна прича.

Ана се након тешког одрастања, пропалог брака у ком је добила сина Данијела и покушаја да за живот заради као конобарица и стриптизета, коначно прославила 1993. године када се фотографисала обнажена за "Плаyбоy".

Њено бујно попрсје као и сличност са Мерлин Монро ју је прославила, а паралелно са муњевитим успехом у свету шоубизниса, Ана је затекла јавност одлуком да уплови у брак са времешним мултимилијардеом и нафтним магнатом ДЖејом Хауардом Маршалом. У то време, Ана је имала 26, а он 89 година!

 

Упознали су се 1991. године, а узели 1994. године. Он ју је обасипао скупим поклонима, а бринуо је и о њеном сину. Међутим, десио се велики преокрет који је прекинуо срећу овог чудног пара.

 

Само 14 месеци касније овај богаташ је преминуо од упале плућа, а упркос томе што за живота није штедео на њој, у тестамент је није укључио.

Славна плавуша није допустила да то тако прође, те је отпочела дугогодишњу судску битку са наследницима, који се на концу свега никада није завршио.

Ана је наставила са бурним животом - ишла је са забаве на забаву, опијала се, дрогирала и мењала мушкарце, а онда је снимала и свој ријалити.

 

"Тхе Анна Ницоле Схоw" који је убрзо постао најгледанији на свим мрежама, а плавуша је била све више и више у наркотицима и алкохолу.

Старлета никада није престала да буде тема таблоида, али посебна посластица за јавност била је њена друга трудноћа - нико није могао ни да претпостави ко је заправо отац.

У крштеници њене ћеркице као отац уписан је Хауард К. Стерн, њен дугогодишњи адвокат са којим је наводно годинама била у тајној вези.

 

Рођење ћерке и смрт сина

Ана је ћерку радила 7. септембра 2006, а три дана касније доживела је ударац који је био почетак њеног краја који је већ био близу.

Наиме, њен 20-годишњи син Данијел Вејн Смит дошао је на Бахаме да види тек рођену полусестру, а тада је и преминуо у болничкој соби своје мајке због смртоносне комбинације опијата.

Данијел је сахрањен у октобру, шест недеља након смрти, а она се у међувремену удала за поменутог Хаурда Стерна.

Већ у фебруару 2007. Ана је пронађена мртва.

- Ана и Данијел били су нераздвојни. Он је, без сумње, најважнија особа у њеном животу. На његовој сахрани отворила је ковчег и покушала да уђе унутра. Викала је: "Ако Данијел мора да буде сахрањен, желим да буде сахрањена са њим."

Рекао бих да је физички умрла прошле недеље, али на много начина, емотивно је отишла кад и Данијел - изјавио је Стерн убрзо након њене смрти.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas