Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири начина да се решите ТОКСИЧНИХ људи: Направите границе у свом животу

Заштитите се енергетских вампира

1676721222_fbe84a2f11c82fa75da47ef63b837d1b05e36d47.jpg
Фото: Схуттертсоцк
Oglas

Комуникација са токсичним људима утиче неповољно на енергију, ментално здравље, расположење, а свако од нас је више пута имао овај контакт. У таквој вези, токсична особа свесно или несвесно код вас изазива негативне емоције, чини да се осећате кривим, неповољно утиче на ваше самопоуздање, обезвређује ваше речи и емоције, преноси вам негативну енергију итд. Такође, након комуникације са токсичном особом, постоји осећај празнине, недостатка снаге и анксиозности.

Како на пословном, тако и на приватном плану, постоји ризик да ћете срести токсичну особу. Можда је нећете одмах препознати, али акда падне маска, схватићете да сте у односу који вам више односи него доноси. Како се заштити од токсилчних људи? Најважније је да радите на себи, а ево које 4 тајне их највише одбијају:

1. Висока емоционална интелигенција - Са развијеном емоционалном интелигенцијом, успећете лакше да "прочитате" особу и уочите понашања и проемне које могу бити токсичне. Рад на емоционалној интелигенцији помаже вама да боље разумете своје емоције, али и да боље схватите намере других људи.

2. Емоционалне границе - Често је тешко поставити јасне границе, али је неопходно како бисте заштитили себе и имали здраве односе. Морате проучити себе, своје страхове, своје емоције, можда чак и уз помоћ специјалисте (психолога). Када имате чврсте границе, нико вам неће моћи наметнути емоције и осећања која заиста не би требало да доживљавате (кривица, стид, страх...).

3. Позитивна слика о себи - Овде се ради о самоприхватању и љубави према себи. Када поштујете себе, волите, хвалите, цените и радите то искрено, нико вас не може убедити да не заслужујете срећу.

4. Нема токсичности са ваше стране - Све је једноставно. Слично привлачи слично. Што мање токсичности имате, мање ћете привући ове људе у свој живот. Уколико зрачите позитивном и добром енергијом, такви људи ће најпре доћи у ваш живот.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas