Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чупа трогодишњој ћерки обрве: Мајка тврди да је не занима шта други мисле - 27 милиона људи је погледало снимак и мишљења су ПОДЕЉЕНА (ВИДЕО)

Снимак на ТикТоку који је привукао доста пажње

1667296757_obrve-TikTok-printskrin-leah_txrealtor.jpg
Фото: ТикТок/принтскрин/леах_тxреалтор
Oglas

Леа Гарсија, мајка трогодишњакиње Блис објавила је видео на ТикТоку на ком се види како чупа ћерки длаке између обрва. Снимак је погледало преко 27 милиона људи, а реакције су биле подељене.

Међутим, Леа тврди да је то урадила јер не жели да њена трогодишњакиња буде изложена исмевању вршњака због спојених обрва.

@леах_тxреалтор Мy феллоw меxицанс, y’алл ундерстанд! 🤣 #фyп #момсофтикток #бадмом #меxицантикток #андГО ♬ оригинал соунд - Леах Гарциа

- Ох, мама, то ме је заболело - рекла је мала Блис, на шта јој је мајка одговорила:

- Добро девојко, сад имаш две обрве!

Затим је додала због чега је ово урадила:

- Радије бих да ме сви називате лошом мамом него да дозволите мом трогодишњем детету да је изругивају и набијају јој комплексе као мени када сам била њених година.

Док су поједини били мишљења да је ово недопустиво и да је њена ћерка исувише мала за чупање обрва, други су Леу назвали сјајном мамом. То су углавном били они који су и сами били исмевани од стране друге деце због спојених обрва када су били мали.

Шта Ви мислите, да ли је оправдан потез ове мајке?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas