Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЛАТКИ МУЗЕЈ

Да ли је ово "НАЈСЛАЂА" адреса коју морате да посетите: Нови музеј у Лисабону је ПРАВИ РАЈ ЗА СЛАДОКУСЦЕ (ФОТО)

Иако у свом називу садржи реч музеј, реч је о простору који нема класичну поставку.

1604071145_Depositphotos_11505645_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако желите да се дивите уметности, онда нисте на правом месту. Пронаћи ћете је у назнакама, бојама, додиру, мирису, и наравно, укусу. Када сте већ ту, знајте да ће ваш Инстаграм налог волети ружичасте тонове, а ви ћете се осећати као у бајци.

Искрено се надамо да спадате у ону групу људи која скролујући слике на Инстаграму, није наишла на бумеранг видео на коме људи раздрагано скачу у базен препун шарених мрвица за колаче.

У том случају поштедели сте себе непланираног преједања у посластичарници. Ако сте, пак, наишли на овакву фотографију усликану у Музеју сладоледа у Лос Анђелесу, више не морате да бринете, јер се ускоро отвара слично здање у Европи, а то значи да сте близу томе да остварите своје слатке снове.

Прочитајте још: ШТА ЈЕ ЈЕО НИКОЛА ТЕСЛА? Ово је ЈЕЛОВНИК славног научника + РЕЦЕПТ

Последње припреме за отварање Слатког музеја (Тхе Сwеет Арт Мусеум) у Лисабону су у току.

Позната је и адреса, тако да је потребно запутити се у Улицу Јосéа Домингоса Барреироса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фаз ума виагем инесqуецíвел пелас руас де Лисбоа, цом о дестино маис десејадо до моменто: Тхе Сwеет Арт Мусеум !!! Јунта ум групо де амигос е нãо перцас а опортунидаде де торнар о теу инстаграм но маис цолоридо е доце де тодос !!! // Маке ан унфоргеттабле тоур тхроугх тхе стреетс оф Лисбон, wитх тхе мост десиред дестинатион оф тхе момент: Тхе Сwеет Арт Мусеум !!! Јоин а гроуп оф фриендс анд дон’т мисс тхе оппортунитy оф макинг yоур инстаграм тхе мост цолорфул анд сwеет оф алл !!! 🦄🍦🚀 #тхесwеетартмусеум #тхесам #саyyестохаппинесс #лисбоа #лисбон #виситлисбон #португал

Објава коју дели Тхе Сwеет Арт Мусеум (@тхесwеетартмусеум) дана

Иако у свом називу садржи реч музеј, реч је о простору који нема класичну поставку. Ако желите да се дивите уметности, онда нисте на правом месту. Пронаћи ћете је у назнакама, бојама, додиру, мирису, и наравно, укусу. Када сте већ ту, знајте да ће ваш Инстаграм налог волети ружичасте тонове, а ви ћете се осећати као у бајци.

Прочитајте још: Научници октрили планету величине ЗЕМЉЕ како лута нашом галаксијом (ВИДЕО)

Прочитајте још: НЕОЧЕКИВАНО САЗНАЊЕ: КОКИЦЕ могу бити ЗДРАВИЈЕ од јабука

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Е ос грандес венцедорес деста семана сãо: Дéбора Цорреиа, Нелсон Стеин е Ума Фамíлиа Пор Аí! Муитос парабéнс! 🍦🍭🤪🦄 Вãо рецебер ум инсуфлáвел де праиа е ум цонвите индивидуал пара ума нова висита ао Тхе САМ! (мас нãо се есqуеçам qуе пара рецламарем о воссо прéмио девем енвиар е-маил пара инфо@сwеетартмусеум.цом) - - Пара а семана темос маис ум венцедор, пор иссо висита о Тхе САМ е партилха ас туас фотографиас цом ос носсос #ТхеСwеетАртМусеум #ДизСимÀФелицидаде #СаyYесТоХаппинесс ГООД ЛУЦК!

Објава коју дели Тхе Сwеет Арт Мусеум (@тхесwеетартмусеум) дана

Према речима Карле Сантос, једног од идејних твораца, овај музеј просто врви од боја, које ће улепшати сваку Инстаграм галерију, и ставити осмех на лице свих посетилаца. "Ово није Музеј слаткиша, већ Слатки музеј."

Прочитајте још: РАКИЈА ЈЕ ЛЕК! Ево шта све лечи, а МЕРА је најважнија

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Е а гранде венцедора деста семана é а Андреиа Цоутинхо! Муитос парабéнс!🍦🍭🦄 - Ваис рецебер 1 пацоте XЛ де Марсхмаллоwс е 3 íманс Тхе САМ! (мас нãо те есqуеçас qуе пара рецламарес о теу прéмио девес енвиар е-маил пара инфо@сwеетартмусеум.цом) - - Пара а семана темос маис ум венцедор, пор иссо висита о Тхе САМ е партилха ас туас фотографиас цриативас цом ос носсос #ТхеСwеетАртМусеум #ДизСимÀФелицидаде #СаyYесТоХаппинесс ГООД ЛУЦК!

Објава коју дели Тхе Сwеет Арт Мусеум (@тхесwеетартмусеум) дана

Оснивачи су отишли и корак даље, те ће ускоро бити доступна јединствена апликација, коју ћете моћи да користите за обраду фотографија, додавање оквира и стикера у облику манчмелоа, једнорога и разних слаткиша.

Прочитајте још: Жене, колико ваш мушкарац има година? Ево када ПОСТАЈУ НАЈДОСАДНИЈИ!

Знамо да сте нестрпљиви да прочитате прве утиске и коментаре, и наравно посетите Лисабон, међутим, потребно је причекати још неко време, док се ситуација са корона вирусом не стабилизујуе у потпуности, а онда се препустите слтком ужитку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas