Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕВОЈКА ДОБИЛА ПОСАО ИЗ СНОВА: Зарађује 3.000 евра месечно, а спојила је лепо и корисно (ФОТО/ВИДЕО)

ОКОЛИНА је била скептична, али она истиче: "Многи су сумњали у мене али ја сам поносна на све то што сам постигла".

1698009496_80282_olivija-vencanje-pratilac-pasa-na-vencanjima_ig.jpg
Фото: Инстаграм принтскрин/thedogladyx, Профимедиа/Илустрација
Oglas

Оливија Томпсон из Единбурга у Шкотској је одлучила да споји своје две највеће љубави и тако направи успешну каријеру. Наиме, она се за овакав посао одлучила јер обожава све што има везе са венчањима, а псе је шетала и раније.

Имала је додатни посао шетача паса, али је временом одлучила да направи промене у смеру ка венчањима, која такође обожава. Своју љубав према псима и венчањима претворила у јединствен посао и сада ради као пратилац паса на венчањима.

Пре него што је покренула свој нови посао, Оливија је била помоћница администратора у једној компанији па је у паузама за ручак кренула са шетњама паса. Но, након путовања југоисточном Азијом и Аустралијом, вратила се кући у марту 2023. и одлучила да споји своју страст према псима и венчањима.

- Одувек сам желела да будем организатор венчања. Међутим, заиста ми је било тешко да се запослим у тој индустрији без искуства - рекла је он.

 

Оливиjа је добила посао асистента продаје догађаја у ботаничком врту Единбург, где је добила могућност да закорачи у тај чаробан свет венчања. Након што је тамо радила три недеље, одлучила је да да отказ и покрене сопствени посао те је тако спојила своје две љубави.

- У ботаничкој башти можете имати псе. Помислила сам 'ко се брине о њима?'. Схватила сам да ме пси чине најсрећнијом а да волим и венчања - изјавила је она за Daily Star.

Од кад је покренула свој посао у јуну 2023., Оливија је била на четири венчања и зарадила је око 340 еура по дану. И осталим дане шета псе - као регуларна шетачица, јер јој је то стални посао.

 

Пре великог дана, Оливија се састаје са младенцима и њиховим псом, како би се сви упознали.

- Увек се састајем с клијентом пре дана венчања - како бих сазнала све што треба и видела понашање паса. Многи људи ме резервишу и за фотографије - додала је.

- Неки људи не желе псе на церемонији - понекад их желе након тога. Док други људи сматрају да је важно имати свог пса на фотографијама  - објаснила је.

На једном венчању Оливија је чак прошетала до олтара са псом.

 

- Била сам јако нервозна. То је било прво венчање на којем су хтели пса на церемонији. Сваки пас је до сада био добро васпитан, али страхујем од дана када то неће бити тако - искрена је.

Оливија већ има заказане резервације до 2026.
- Волим да посећујем различита места - одушевљена је она.

Оливија и њен партнер Конор (29), електричар, недавно су удомили новог члана у своју породицу - штене Ђину, старо 10 недеља.

 

Сања о томе да Ђинy укључи у своје венчање када дође до тога.

- Мислим да ће она носити прстен. Имам визију како долази до олтара с деверушом. Наравно, ако се Конор одлучи поставити то велико питање - испричала је.

Упркос скептицизму околине, Оливија је поносна на своја достигнућа.

- Многи су сумњали у мене. Али, поносна сам на све то што сам постигла - закључила је, преноси 24сата.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas