Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промена

Једноставан трик који открива да ли треба да променимо ЈАСТУК

Почетак године је одлично време да освежимо дом и направимо промене, очистимо све и бацимо непотребне ствари.

1641286125_de6b5c1824385774a6347debe53dd593dabbcce9.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Јастуци и постељина су међу тим стварима, а статистика показује да их трећина нас опере само једном годишње.

У једној студији, 40% испитаника признало је да никада не пере јастуке, а многи од њих су тврдили да су имају исте јастуке од кад су били дееца.

Стручњаци препоручују да своје јастуке перете барем свака два до четири месеца и замените их када више немају прави облик.

Прочитајте још: У нову годину уђите без НАГОМИЛАНИХ непотребних ствари: Ових 20 непотребних предмета одмах избаците из куће

Како да занмо када је време за бацање старих и куповину нових јастука?

Једна кориснице друштвене мреже ТикТоку, показала је како тестира јастуке. Каролина пресавија јастук и држи га обема рукама најмање 30 секунди, онда га пушта и гледа колико је времена потребно да се врати у првобитни облик. Ако се јастук брзо врати и поновно заузме првобитни облик, и даље је добар за кориштење. Ако нема пуно отпорности и не враћа се на старо, време је да га замените, преноси Метро.

@царолина.мццаулеy 💐 3 Бедроом Цлеанинг Хацкс yоу неед то кноw 🤩 #хомехацксwитхцаролина #цлеанингхацкс #цлеанингтипс #типсандтрицкс ♬ Тоxиц x Понy - АЛТÉГО



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas