Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ДА НОВЧАНИК НИКАД НЕ БУДЕ ПРАЗАН: Поштујте ова правила и увек ћете имати новца у изобиљу

Фенг шуи правила за новчаник која не смете прекршити

1703074196_shutterstock_1898459227.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У фенг шуију новчаник има врло важно место у процесу привлачења новца. данас су новчаници доступни у разним величинама, бојама, са бројним одељцима за новац и картице. Углавном се према фенг шуију саветује да изаберете онај новчаник који вас највише привлачи, односно највише вам се допада. Ипак, фаворит за привлачење новца је новчаник у црвеној боји, простран и са преградама за све што вам треба како би био уредан. Најбоље је одабрати новчаник у којем се новчанице не преклапају на пола.

Постоје одређена фенг шуи правила везана за новчаник за које се верује да привлаче новац, али и штите од трошкова и расипања:

Новац мора бити сложен „лицем нагоре“, прво велики износи, а затим мали

Новчаник никада не сме бити празан, јер то привлачи лошу финансијску енергију. Увек у новчанику држите бар ситан метални новац.

Чувајте у новчанику свој „срећни новчић“ који сте добили од успешне или драге особе, или сте га сачували од успешне трансакције итд.

Овај новчић ће бити ваш лични срећни талисман.

Освојени или пронађени новац не би требало да остане у новчанику (колико је лако дошао, тако лако га пустите).

Поцепаном, удубљеном, згужваном новцу није место у новчанику! Пре него што новчаницу ставите у новчаник, исправите је, ако је новчаница поцепана, запечатите је или замените.

Исто се односи на отпад: старе чекове, папире, спискове, белешке са бројевима телефона итд. Новац у такав новчаник тешко улази.

Чим се новчаник поцепа, одлепи или му се сломе затварачи и копче – замените га! Огреботине и рупе на новчаником зраче негативном енергијом.

Не заборавите, новчаник је првенствено симбол новца. И какав симбол, такав новац! Зато се потрудите да одржавате свој новчаник уредним, од њега направите амајлију и размишљајте позитивно о финансијама.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas