Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је ваш АНЂЕО ЧУВАР? Израчунајте ко вас штити на основу датума рођења

Свако од нас има анђела чувара који га чува и штити

1674384457_Foto-Shutterstock-andjeo.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

На основу датума рођења откријте који је ваш анђео чувар и на који начин вас штити! У скоро свакој вери можемо пронаћи бића анђеоске природе, а према многим древним духовним веровањима сваки човек има свог анђела чувара.

Према разним веровањима, анђели су духовна бића, бесмртнаа. Између осталог, њихова улога је вођење људи кроз живот. Многи верују да свако има свог личног чувара, а који би могао бити ваш, откриће вам овај метод.

1. саберите бројеве свог датума рођења. На пример 28.4.1956. 2+8+4+1+9+5+6=35

2. Редукујте резултат на једноцифрен број (3+5=8) осим ако је резултат 11, 22, 33 или 44.

3. Проверите који анђео чувар припада вашем лучном броју.

Прочитајте још: ДЕЛФИН, ГОЛУБ ИЛИ ЈЕЛЕН? Изаберите и добићете МОЋНУ ЖИВОТНУ ПОРУКУ: Тест открива скривене тежње личности

Број 1 – Рагуел

Анђео који се бори за правду и праведност. Даће вам храбрости да се изборите за себе и чувати ваш интегритет.

Број 2 и 11 – Уриел

Доноси светло у најмрачнијим тренуцима, када се све чини изгубљеним. Даће вам мудрост и јасноћу помоћу које ћете пронаћи прави пут.

Број 3 – Јопхиел

Носилац позитивне енергије уз коју ћете решити све проблеме и прескочити све препреке. Доноси инспирацију, нове идеје, креативност и радост. Подсећа вас на то колико вредите, подстиче да процветате и искористите свој пуни потенцијал. Призивамо га када нам је потребна подршка или савет везан за посао и љубав.

Број 4 или 22: Ханиел

Анђео прихваћања који је изузетном осетљивошћу способан за ситне, чудесне помоћи. Ако је он ваш анђео помоћник, видео је у вама способност да осетите промену вибрација у свемиру. Било какво расположење као и сваки ритам живота лако доживљавате и можете уз помоћ Ханиела утицати на своју околину. Ако је успешна анђеоска комуникација с Ханиелом, то је исто као да сте узели лек који брзо делује и душа као да ће вам полетети.

Број 5 – Јеремиел

Показаће вам дугу након олује и усадити у вас објективност која вам је потребна како бисте реално сагледали свој живот и кренули даље након тешкоћа.

Број 6 и 33 – Михаел

Анђео којег могу призивати људи свих личних бројева. Он је заштитник од свих негативности у вашем животу.

Број 7 – Рафаел

Помоћи ће вам да вратите баланс у живот, а поготово у ваше здравље. Носилац је истине.

Број 8 и 44 – Разиел

Ослободиће вашу урођену интуицију и помоћи вам да разјасните све животне проблеме.

Број 9 – Ариел

Посвећен је помагању онима који покушавају да заштите друге људе. Показаће вам како да будете покретач позитивних промена у свом друштву.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas