Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
бизарно

КРАЈЊЕ НЕСВАКИДАШЊА ПРЕВАРА: Започела аферу СА СВЕКРВОМ!

Интригантна и несвакидашња превара

1646301576_bizarna-afera.jpg
Фото: Депозит
Oglas

- Имам страствену аферу са својом свекрвом и бојим се да ће мој супруг то сазнати. Прошле године смо се он и ја преселили код његових родитеља како бисмо били заједно у карантину, и како би нам они би могли помоћи око деце - отркила је једна жена за познати часопис Тхе сун.

Ова жена  додала је да је одувек имала добар однос са својом свекрвом, што и није било толико необучно, али је у наставку рекла да је доживела шок када јој је свекрва признала да је хомосексуалка!

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: У којим ситуацијама ћете писати "ОТКАД", а у којима "ОД КАДА"? Проверите да ли знате

Афера између њих две започела је убрзо након овог признања, а њена осећања према свекрви расла су са временом.

- Знате да ће ваш муж сазнати и да ће то уништити не само ваш однос с њим, већ и однос с мајком и целом вашом поордицом. Биће скрхан што су га две особе које воли и у које има највише поверења на свету издале. Његова мајка се можда обратила вама ради утехе, али охрабрите је да нађе подршку негде друго. Да ли заиста мислите да ваша веза има будућност? Ако не, можда је најбоље престати одмах.- биле су речи психолога упућене овој жени.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas